+
-+ Tulosta

Virta-kortti

Virtaa tekemiseen. Virta-kortilla pääset nauttimaan monista kulttuurin, liikunnan ja yhteisöllisyyden palveluista maksutta tai lähes ilmaiseksi koko Kouvolan kaupungin alueella. Kortti aktivoi liikkumaan, nauttimaan kulttuurista ja huolehtimaan omasta hyvinvoinnista hyvin edullisesti. Kortti on tarkoitettu kouvolalaisille, jotka saavat takuueläkettä tai täydentävää toimeentulotukea. Vuosihinnaltaan 20 euron kortilla pääsee osallistumaan moniin tapahtumiin ja harrastuksiin pääosin maksutta. Kortti on voimassa kalenterivuosittain.

Virta-kortti

Virta-korttia voi ostaa Kouvolan kaupungin yhteispalvelupisteestä Kouvolan kaupungintalolta (Torikatu 10) sekä kaupungin uimahalleista, joita ovat Haanojan Haali, Inkeroinen, Kuusankoski, Urheilupuisto ja Valkealatalo. Kortin hakijalla on oltava mukanaan viimeisin, vuotta 2018 koskeva tukipäätös takuueläkkeestä tai täydentävästä toimeentulotuesta.

Virta-kortilla saat mm. seuraavia palveluja:

  • Vapaa pääsy kaupungin uimahalleihin ja kuntosaleille
  • Vapaa pääsy Korian uimahalliin ma-pe klo 13 – 16
  • Vapaa pääsy Poikilo-museoihin

Kouvolan kaupungin liikuntapalvelut:
• Vesijumpat 27.8.- 4.12.2018 (ei viikolla 43):
Maanantaisin klo 14.45-15.15 Kuusankosken uimahalli
Tiistaisin klo 15.00-15.30 Haanojan Haalin uimahalli
Torstaisin klo 14.00-14.30 Haanojan Haalin uimahalli
Näytä kortti uimahallin kassalla, ei ilmoittautumisia.
• Tanssiliikunta keskiviikko klo 13.45-14.30, Kalliosuojan palloilusali, Kuusankoski
• ei ilmoittautumista, 29.8.-5.12.2018 (ei viikolla 43)

Hyvinvointipiste, Kauppakeskus Valtari:
• Inbody-kehonkoostumusmittaus maksutta kerran vuodessa

Kouvolan kansalaisopisto
Virta-kortilla voit ilmoittautua ke 22.8.2018 opiston toimistossa lukuvuoden 2018-2019 useiden ainealueiden kursseihin, joissa yleensä on tilaa. Paikkoja on sovituille kursseille 1 kappale / Virta-kortti, yhteensä 100 opiskelupaikkaa. Virta-korttilainen saa opiskelupaikan syys- ja kevätlukukaudeksi koko lukuvuoden kestäville kursseille.

Valitse seuraavista:
Musiikki: Orkesteri- ja yhtyesoitto, kuoro- ja yhtyelaulu.
Näyttämötaiteet, kuvataiteet, käden taidot: aikuisten ryhmät.
Kielet, historia, kulttuuri ja kirjallisuus, luova kirjoittaminen, tietotekniikka, tanssi, kuntoliikunta, muistin- ja mielenvirkistystä seniori-ikäisille, ruokakurssit tai vaihtoehtoja ja näkökulmia.

Kouvolan Teatteri
Ilmainen pääsy päivänäytöksiin maanantaista perjantaihin, ei koske vierailuja – varaukset lippukassasta tiistaista lauantaihin klo 11–15 ja 3 tuntia ennen esityksiä – varattaessa mainitaan Virta-kortti.

Maukka, Väykkä ja suuri seikkailu -näytelmän useissa ma-pe klo 10 näytöksissä on hyvin tilaa vielä 25.5.2018 saakka. Lisätietoa ja kuvia näytelmästä. Kyseessä on koko perheen näytelmä, joka sopii kaikille 4 - 100-vuotiaille.

Kymi Sinfonietta
Viidelle ensimmäiselle ilmoittautuneelle vapaa pääsy konserttiin, ilmoittautuminen viimeistään konserttia edeltävänä päivänä, puh. 05 234 4891 tai kymisinfonietta@kymp.net

Pohjois-Kymen Musiikkiopisto
Maksullisiin tapahtumiin varattuna 10 paikkaa/tilaisuus ja 2 paikkaa/oopperanäytös – ennakkovaraukset paivi.stenvall@pkmo.fi tai puh. 045 265 2503

Kuusankosken Teatteri
Ilmainen pääsy näytöksiin korttilaisille (5 lippua / näytös).

Luvassa on myös monenlaisia tapahtumia, joista tiedotetaan Kouvolan kaupungin kotisivuilla. Kouvolan kaupungissa on paljon maksuttomia tilaisuuksia ja toimintoja, joista on koottu tietoja hyvinvointipalveluiden palvelukatalogiin "Tapahtumia ja tekemistä".

Kortin lisäksi sinulle tarjotaan Virta-päiväkirja, jonka avulla tallennat palvelujen käyttöäsi ja omia kokemuksiasi. Päiväkirjan saat tulostettua tästä [pdf, 586 KB]tai voit noutaa sen yhteispalvelupisteestä tai kaupungin uimahalleista.


Yhteystiedot

Palvelupäälliköt

Elina Koivisto
puh. 020 615 8454

Anne Eriksson
puh. 020 615 8492

Sähköposti
etunimi.sukunimi@kouvola.fi

Liitetiedostot

Virta-päiväkirja [pdf, 433 KB]

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme