+
-+ Tulosta

Kulttuuritapahtumat

Kaupungin kulttuuritapahtumatuotanto sekä kulttuurikasvatuspalvelut tarjoavat kokemuksia ja elämyksiä taiteista, historiasta, kulttuurin ilmiöistä ja kotiseudusta. Huomion keskipisteenä on hyvinvoiva kuntalainen, ja ihmiset ovat mukana kokijoina, tekijöinä ja kehittäjinä.

Osa kulttuuritapahtumista toistuu vuosittain, osa on ainutlaatuisia kokemuksia. Moni tapahtuma rakennetaan yhdistysten, harrastajien ja taiteilijoiden kanssa. Esimerkiksi elokuiset Taiteiden yö ja Verlan Aika ovat ohjelmassa joka vuosi, samoin Veteraanipäivä 27.4., toukokuinen Kaatuneitten muistopäivä ja Itsenäisyyspäivä 6.12.

Lastenkulttuuriverkoston yhteistyöllä Lasten Kulttuuriviikot helmikuussa, Satuviikko lapsiperheille lokakuussa, samoin yhteistyöllä Lempo ry:n kanssa huhtikuussa Lempofestivaalit sekä toukokuussa TNL:n ja Kuusankosken Teatterin, Kouvolan Teatterin ja kaupungin yhteistyösopimuksin Kuulas - lasten teatterifestivaalit.

Ankkapurhan teollisuusmuseosäätiön ja muiden yhteisöjen, yhdistysten, luovien alojen toimijoiden kanssa kesäisin InkJazz ilta- ja koululaisille päiväkonsertit.

Tervetuloa tapahtumiin mukaan kokemaan ja myös järjestämään!

Yhteystiedot

Kulttuurituottaja
Helena Jetsu
puh. 020 615 7420
helena.jetsu(at)kouvola.fi

Kulttuuritalojen johtaja
Aija Matero
puh. 020 615 8308
aija.matero@kouvola.fi

Kulttuurikasvatus-koordinaattori
Jaana Vuorio-Palmumaa
puh. 020 615 8591