+
-+ Tulosta

Taiteen perusopetus

Taiteen perusopetus on tavoitteellista tasolta toiselle etenevää eri taiteenalojen opetusta, jota järjestetään lapsille, nuorille. Tarkoituksena antaa lapsille, nuorille mahdollisuus kehittää valmiuksiaan ilmaista itseään ja hakeutua taiteen alan ammatilliseen ja korkea-asteen koulutukseen.

Kouvolan kaupungin kansalaisopisto järjestää taiteen perusopetusta. Kouvolan kaupunki tukee avustuksella Pohjois-Kymen musiikkiopistoa. Musiikkiopisto tarjoaa säveltaiteen perusopetusta laajan oppimäärän mukaan. Tanssin perusopetusta tarjoaa puolestaan tanssikoulu Studio Dance Pit Kouvolassa.

Kaupunki voi hakemuksesta myöntää taiteen perusopetuksen opetustoimiluvan. Kaupungilla on oikeus ja velvollisuus seurata ja arvioida opetusyksiköiden toimintaa.

Taiteen perusopetuksen opetustoimiluvista päättää aikuisväestön lautakunta.

Hakulomake [pdf, 17 KB] toimitetaan liitteineen 6 kk ennen toiminnan aiottua alkamista Kouvolan kaupungin aikuisväestön lautakunnalle, PL 85, 45101 Kouvola.

Yhteystiedot

Palvelupäällikkö
Elina Koivisto
puh. 020 615 8454

Kulttuurikasvatus-koordinaattori
Jaana Vuorio-Palmumaa
puh. 020 615 8591

Sähköpostiosoite
etunimi.sukunimi(at)kouvola.fi

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme