+
-+ Tulosta
Kuusankosken kirjasto

Kirjaston kokoelmat ovat vapaasti kaikkien asiakkaiden käytössä. Tarjoamme yli 700 000 kappaleen kokoelman kirjoista elokuviin. Kirjasto on täynnä tietoa ja viihdettä. Se tarjoaa tiloja oleskeluun ja viihtymiseen. Kirjasto antaa asukkaille tukea ja palveluita kaikissa elämänvaiheissa.

Kouvolan kirjasto kuuluu kymenlaaksolaisiin Kyyti-kirjastoihin, joten tarjoamme joustavaa palvelua koko maakunnan alueella. Yhteinen kirjastokortti, alueellinen seutukuljetus Kyyti-kirjastosta toiseen ja maakuntakirjaston kaukopalvelu takaavat asukkaiden käyttöön laajat kokoelmat ja monipuoliset kirjastopalvelut.

Kirjastoautot Regina ja Oravan Matti täydentävät Kouvolan kirjastoverkkoa ja tuovat palveluita ympäri kaupunkia maanantaista perjantaihin. Kummallakin autolla on päivittäin viitisenkymmentä pysäkkiä.

Elimäen, Haanojan ja Inkeroisten omatoimikirjastot ovat avoinna varhain aamulla, pitkään iltaan ja viikonloppuisin. Kirjastopalvelut ovat siten asiakkaiden saatavilla itselle parhaiten sopivaan aikaan.

Kyyti.finna.fi-sivuilta löytyvät Kyyti-kirjastojen tuoreimmat kuulumiset, uutuusesittelyt ja lainausvinkit. Asiakkaat voivat antaa palautetta tai osallistua keskusteluun. Aineistohaku mahdollistaa lainojen uusimisen ja varaamisen joka päivä kellonajasta riippumatta.

Kouvolan pääkirjaston alakerrassa toimii Mediamaja, joka on mediapainotteinen tila.

Kirjaston kotiinkuljetuspalvelu auttaa niitä yli 65-vuotiaita asiakkaita, jotka heikentyneen toimintakyvyn vuoksi eivät itse pääse kirjastoihin. Lukemisesteiselle tarjoamme äänikirjoja, selkokirjoja ja Celia-kirjaston aineistoa. Tietokannat tukevat mm. opiskelijoita ja eri alojen asiantuntijoita tai harrastajia.

Kirjasto järjestää maksuttomia tapahtumia kaikenikäisille: satutunteja, lukupiirejä, kirjailijailtoja ja paljon muuta. Kirjaston tiloja voi myös varata näyttelyihin, opiskeluun tai harrastuksiin. Tarjolla on myös erilaisia kokous- ja ryhmätyötiloja.

Lisätietoa kirjaston monipuolisista palveluista löytyy osoitteesta https://kyyti.finna.fi/.

Saldoajo kirjastoissa 1.1.2019

Kyyti-kirjastojen asiakkaiden on syytä tarkistaa heti vuoden alussa, onko kirjastokortille jäänyt rästiin jääneitä maksuja. Velkasaldo aiheuttaa 1.1.2019 alkaen lainauskiellon ja voi haitata omatoimikirjastoon pääsyä, joten kertyneet maksut tulee maksaa vuoden ensimmäisellä kirjastokäynnillä.

Kouvolan kaupunginkirjasto

Yleisten kirjastojen tunnus

Yhteystiedot

Kouvolan pääkirjasto
020 615 5232
kirjastokouvola.fi
Salpausselänkatu 33
45100

Seuraa meitä Facebookissa

Naxos Music Library

Ellibs

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme