+
-+ Tulosta

Kansalaisopisto

Kouvolan kansalaisopisto järjestää yleissivistävää ja harrastuksia tukevaa koulutusta sekä taiteen perusopetusta kaikille ikäryhmille. Ohjelmassa on rajoitetusti myös avoimen yliopiston opintoja ja korkeakoulujen valmennuskursseja

Tutustu kansalaisopiston tarjontaan www.kouvolankansalaisopisto.fi

Vastaa kansalaisopiston palvelulupauskyselyyn!
Osana Kouvolan kaupungin kulttuurisen hyvinvoinnin palvelukokonaisuutta Kansalaisopisto on antanut palvelulupauksen. Tähän palvelulupaukseen liittyen pyytäisimme sinua vastaamaan lyhyeen kyselyyn. Kyselyn yhteydessä voit halutessasi osallistua arvontaan, jossa voittoina on kolme 40 euron arvoista lahjakorttia, joilla saa alennusta syyskauden 2018 kursseista.

Kansalaisopisto on Kouvolan kaupungin omistama vapaan sivistystyön oppilaitos, johon jokainen voi hakeutua opiskelemaan oman kiinnostuksensa pohjalta. Opisto on perustettu vuonna 1919 ja on siten eräs maamme vanhimmista kansalais-opistoista. Opistossa on vuosittain yli 1 200 kurssia, yli 29 000 oppituntia ja noin 22 000 kurssilaista.

Opintoryhmiä kokoontuu eri puolilla uutta Kouvolan kaupunkia, lukuun ottamatta Anjalankosken aluetta, jossa opistotoiminnasta vastaa Kymenlaakson Opisto.

Opisto järjestää tilauksesta myös maksupalvelukoulutusta ja vuokraa tiloja muille koulutusten järjestäjille.


Yhteystiedot

Kansalaisopisto
020 615 4116
kansalaisopistokouvola.fi
Salpausselänkatu 38
45100
Kouvola

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme