+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

KOUahead-messut tuovat tuhat yhdeksäsluokkalaista Veturiin

16.11.2018

KOUahead-messut tuovat Kouvolan seudun yhdeksäsluokkalaiset Kauppakeskus Veturiin.

Keskiviikkona 21.11.2018 kello 9–14.30 pidettävät messut haastavat nuoret pohtimaan omaa tulevaisuuttaan, työnhakua ja Kouvolan tarjoamia työ- ja opiskelumahdollisuuksia. Yhdeksäsluokkalaisia tulee messuille noin tuhat.

– Haluamme nostaa esiin mahdollisimman laajasti alueen työpaikkoja ja yrityksiä, joihin nuorilla on aito, realistinen mahdollisuus työllistyä, YES Kouvolan aluepäällikkö Minna Tuukkanen sanoo.

Yhdeksäsluokkalaiset tulevat Veturiin porrastetusti, neljässä ryhmässä. Kunkin ryhmän messupäivä alkaa Kino 123:ssa pidettävällä tilaisuudella, jossa yrittäjyydestä ja työelämästä puhuvat muun muassa apulaiskaupunginjohtaja Tuukka Forssell, kouvolalaiset yrittäjät sekä KooKoon edustaja. Puheenvuorojen ideana on rohkaista nuoria miettimään tulevaisuuttaan ja tulevaisuuden Kouvolan tarjoamia mahdollisuuksia.

Näytteilleasettajina on alueen oppilaitoksia ja kouluja. Esiintymislavalla kuullaan päivän aikana Kouvolan lukioiden musiikkiesityksiä.

KOUahead-messut järjestää Kouvolan kaupunki/YES Kouvola yhteistyössä kauppakeskus Veturin kanssa.

Lisätietoja:
YES Kouvolan aluepäällikkö Minna Tuukkanen
puh. 020 615 7279
minna.tuukkanen@kouvola.fi

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme