+
-+

Ajankohtaista

Kouvot palkitsi kouvolalaisia peruskoulun päättäneitä nuoria

8.6.2017
Koripalloseura Kouvot palkitsi Kouvolan kaksi parasta peruskoulun päättötodistusta saanutta nuorta. Vilma Toivonen ja Santeri Lehtinen saivat palkinnoksi mm. Kouvojen kausikortin.

Ilmianna vinksahtanut liikennemerkki tai kerro palautteesi Kouvolan kaupungin palvelusta - mobiilipalaute tekee palautteen antamisen helpoksi

1.6.2017
Ohi ovat ajat, jolloin palautteen antaminen kaupungille tarkoitti monimutkaisen paperilomakkeen täyttämistä tai istumista kotona tietokoneen ääressä. Nyt palautetta on mahdollista antaa missä vain mobiilisovelluksen avulla.
 

Matematiikasta harmaita hiuksia? Lukiomatematiikkaan valmistava kesäkurssi 5-9.06.2017 – nopeille vielä paikkoja!

31.5.2017
Kouvolassa 5-9.6 & 1-2.8.2017 järjestettävälle LMVKK:lle ( Lukiomatematiikkaan valmistavalle kesäkurssille ) pääsee vielä hetken ajan mukaan, ole nopea ja ota mahdollisuudesta koppi!

Tulevaisuuden Kouvola 2030 -kyselyyn vastasi 408

19.5.2017
Kuntalaiset vastasivat Kouvolan tulevaisuutta koskevaan kyselyyn. Vastauksia saatiin 408. Kyselyn mukaan Kouvolassa arvostetaan eniten luonnon ja palveluiden läheisyyttä sekä asumiskustannusten edullisuutta.

Hyvinvoinnin kehitys päättyvällä valtuustokaudella

18.5.2017
Laaja, koko valtuustokauden kattava Kouvolan hyvinvointikertomus on valmistunut. Kaudelle 2013-2016 asetetut tavoitteet hyvinvointityöhön ovat toteutuneet monelta osin varsin hyvin. Panostus ennaltaehkäisyyn sekä varhaisen tuen ja matalan kynnyksen palveluihin näkyy positiivisena kehityksenä. Kuntajohdon terveydenedistämisaktiivisuus on kasvanut. Alkoholin käyttö sekä sairastavuusindeksi ovat Kouvolassa vertailukuntiin nähden korkeammalla tasolla.

Kääk! Vielä ehdit fillariralliin!

10.5.2017
Dinosaurus Kääkki on taas hukannut matkatavaroitaan pitkin Kouvolan metsiä. Auta sinä Kääkkiä löytämään kadonneet matkatavarat osallistumalla Fillariralliin!