+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

 

KOUahead-messut tuovat tuhat yhdeksäsluokkalaista Veturiin

16.11.2018
mso-ascii-theme-font:minor-latin;mso-fareast-font-family:SimSun;mso-hansi-theme-font: minor-latin;mso-bidi-theme-font:minor-latin;mso-ansi-language:FI;mso-fareast-language: ZH-CN;mso-bidi-language:HI" KOUahead-messut tuovat Kouvolan seudun yhdeksäsluokkalaiset Kauppakeskus Veturiin.

Kouvolan yhteiseen joulujuhlaan voi osallistua monin tavoin

16.11.2018
Kouvolan kaupungin ja helluntaiseurakunnan yhteistyössä toteuttamaa Kouvolan yhteistä joulujuhlaa vietetään tänä vuonna jo viidettä kertaa. Juhlaan voi osallistua monin tavoin.
 

Kasvatus- ja opetusjohtajan virkaa esitetään ulkoiseen hakuun

15.11.2018
Vs. Kaupunginjohtaja esittää maanantaina 19.11. kokoontuvalle kaupunginhallitukselle, että kasvatus- ja opetusjohtajan virka julistetaan haettavaksi ja kaupunginhallitus valitsee työryhmän valmistelemaan valintaa.

Vapaaehtoisten Kiitosgaala -juhlaa vietetään Kuusankoskitalossa 20.11.2018

13.11.2018
Vapaaehtoisten Kiitosgaala -juhlaa vietetään Kuusankoskitalon Voikkaasalissa tiistaina 20.11.2018 klo 17 alkaen. Tämänvuotisen juhlan teema on 'Sinä olet tärkeä'

Jouluinen haaste

13.11.2018
Haluaisitko jouluna ilahduttaa tuntematonta yksinäistä? Lähde mukaan joulukorttikampanjaan tai osallistu haasteeseen ostamalla joulukukkatervehdys!
 

Lasten parlamentti -tapahtumassa puhutaan lapsille tärkeistä aiheista

13.11.2018
Kouvolan ensimmäinen Lasten parlamentti -tapahtuma järjestetään marraskuussa.
 

Kaupunginvaltuusto päätti perusopetuksen kehittämismallin pohjaksi 20 koulua

12.11.2018
Päätös syntyi äänestysten jälkeen.
 

Kaupunginhallitus esittää valtuustolle 20 koulun mallia

12.11.2018
Päätös syntyi äänin 8-5.
 

Lasten ja nuorten lautakunta toivoo perusopetuksen kehittämisen etenevän

7.11.2018
Keskiviikkona 7. marraskuuta kokoontunut lasten ja nuorten lautakunta käsitteli perusopetuksen kehittämisselvitystä. Lasten ja nuorten palvelujen johtajan ehdotukselle esitettiin kaksi muutosehdotusta. Ensimmäisessä muutosehdotuksessa esitettiin koulujen lukumääräksi 20 koulua, joka poikkesi pohjaehdotuksesta Anjalan koulun, Voikkaan koulun, Tehtaanmäen koulujen sekä Elimäen yhtenäiskoulun säilyttämisen suhteen. Toinen muutosehdotus poikkesi pohjaehdotuksesta siten, että Anjalassa toteutetaan koulu 1–2 luokkalaisille ja Elimäen – Korian kouluratkaisu päätetään erikseen myöhemmin. Äänestyksien jälkeen lautakunnan päätökseksi tuli ensimmäinen muutosehdotus. Asia etenee seuraavaksi kaupunginhallituksen käsittelyyn 12.11. ja sitä on tarkoitus käsitellä kaupunginvaltuustossa samana iltana.

Kausi-influenssarokotukset alkavat Kouvolassa viikolla 47

31.10.2018
Kausi-influenssarokotukset annetaan Kouvolan kaupungin terveysasemilla ilman ajanvarausta viikoilla 47 ja 48 (alla aikataulut terveysasemittain). Influenssarokotteen ottamisen yhteydessä voi ottaa myös omakustanteisen pneumokokkirokotteen.

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme