+
-+ Tulosta

Tuki- ja arviointijaksot

Oppilaiden koulunkäynnin tukemiseksi voidaan järjestää tuki- ja arviointijaksoja kaupunkitason erityisluokissa tai alueellisissa pienryhmissä sekä joissain tapauksissa JOPO-ryhmässä tai yleisopetuksen ryhmässä.

Jakson sisältö suunnitellaan oppilaan yksilöllisestä tarpeesta käsin ja huoltajien kanssa pyritään olemaan tiiviissä yhteystyössä jaksoa suunnitellessa ja jakson aikana.

Tukijaksolla voidaan perehtyä syvemmin oppilaan oppimiseen, koulunkäyntiin, kuntoutukseen ja arkeen liittyviin erityiskysymyksiin. Joskus tukijaksoa tarvitaan myös kärjistyneen tilanteen selkiinnyttämiseksi.

Arviointijakson ensisijaisena tavoitteena on selkiyttää kuinka oppilaan koulunkäyntiä voidaan tukea hänen omassa koulussaan. Jakson aikana voidaan arvioida tarkemmin esim. oppilaan erityisen tuen tarvetta tai oppimistyyliä. Joissain tapauksissa arviointijakson avulla pyritään selvittämään oppilaalle sopivin opetusmuoto tai –ryhmä.

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme