+
-+ Tulosta

Perusopetuksen vieraiden kielten kehittämishanke - Kielitivoli

Kouvolan kaupunki on mukana yhtenä 88 kunnasta valtakunnallisessa Opetushallituksen vuonna 2009 käynnistyneessä Kielitivoli-hankkeessa. Hankkeen valtakunnallisena tavoitteena on lisätä peruskoulussa vieraiden kielten opiskelua. Kouvola tuli hankkeeseen mukaan vuoden 2009 lopulla.

Tavoitteena on lisätä kielten näkyvyyttä kunnassa, lisätä ja monipuolistaa A2- ja B2-valintoja sekä luoda kuntaan yhteiset A2- ja B2-kielitiedotteet.

Hankkeen avulla halutaan tuoda esille vieraita kieliä ja kulttuureja sekä korostaa myös muiden kuin englannin kielen osaamisen merkitystä.

Hanke tulee järjestämään myös täydennyskoulutusta alueen kieltenopettajille omalla paikkakunnalla. Lisäksi tarkoitus on tehdä aloite sivistystoimen johtokuntaan A2-venäjän lisäämisestä kieliohjelmaan.

Hanke on päättynyt vuoden 2011 lopussa.

Kielitivoli 2012-2013

Kielitivoli jatkuu vuonna 2012-2013 alueverkostona. Hankkeen tavoitteena on vakiinnuttaa ja levittää Kielitivolin tuloksia. Lahden koordinoimaan alueverkkoon kuuluu Päijät-Hämeen lisäksi Kymenlaakso sekä kuntia Itä-Uusimaalta.

Lahden Kielitivoli-verkkosivuille.

Yhteystiedot

Hankekoordinaattori
Anu Kurki, Urheilupuiston koulu
Sähköposti: etunimi.sukunimi(at)edukouvola.fi

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme