+
-+ Tulosta

Ammatillinen koulutus Kouvolassa

Monialainen Kouvolan seudun ammattiopisto, KSAO tarjoaa ammatillista koulutusta niin nuorille kuin aikuisille. KSAOssa voi opiskella yli 70 perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoa. Lisäksi tarjoamme ammattiopintoihin valmentavaa koulutusta sekä koulutusta maahanmuuttajille.

KSAO tarjoaa myös monipuolisia palveluja: ammattiopistossa toimii kaksi parturi-kampaamoa ja opetusravintolaa sekä lukuisia kahviloita. Lisäksi monilta osastoilta voi ostaa tuotteita ja palveluja.

Katso lisää: www.ksao.fi

Rautatiealan koulutusta KRAO:sta

KRAO jatkaa rautatiealan perinteikästä yli satavuotiasta koulutustoimintaa, jota järjesti aiemmin VR Koulutuskeskus (VRKK). Koulutukset toteutetaan valtakunnallisesti, viranomaisten hyväksymien koulutusohjelmien pohjalta asiakkaiden tarpeet huomioiden. KRAO tarjoaa ainoana Suomessa mm. verturinkuljettajien sekä liikenteenohjaajien koulutusta.

Katso lisää: www.krao.fi

Yhteystiedot

KSAO Aikuisopisto oppisopimuspalvelut
Utinkatu 44, G-ovi
45200 Kouvola

Oppisopimus- ja työelämäkoordinaattori
Tommi Neuvonen
puh. 020 615 8124

Kouvolan Rautatie- ja Aikuiskoulutus Oy KRAO
puh. 020 615 1223
Prikaatintie 2
45100 Kouvola

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme