+
-+ Tulosta

Koulut ja opiskelu

Opiskelijan Kymenlaakso
–sivustolta saat tietoa Kouvolasta opiskelupaikkana sekä opiskelijan eduista.
Lue lisää...

Uutiset

 • 13.10.2017 KSAOn koulutustarjontaan uusia tutkintoja

  Opetus- ja kulttuuriministeriö myönsi 6. lokakuuta antamallaan päätöksellä Kouvolan seudun ammattiopistolle uuden ammatillisen koulutuksen järjestämisluvan.

 • 13.10.2017 Kouvola Rock City -leffailta nuorille

  Leffailta yli 12-vuotiaille nuorille Brankkarilla pe 20.10.2017 klo 18 alkaen. Paikalla rokkaavat Another Hot Spring ja Tumbling Strings. Tapahtuma on ilmainen ja päihteetön.

 • 11.10.2017 Ehdota nimeä yhdistysten talolle!

  Mikä nimi sinun mielestäsi sopisi yhdistysten talolle? Talotoimikunta valitsee ehdotusten joukosta parhaan.

 • 9.10.2017 Syyslomaliikuntaa lapsille ja perheille!

  Kouvolan aluella on paljon liikunnallista tekemistä syyslomaviikolla 23.-26.10. Tarjolla on Wibit Aqua Track uimahallissa, sisäseikkailuratoja, heijastinseikkailua, sporttidiscoa, seinäkiipeilyä, yleisöluisteluvuoroja, kaupunkisotaa, kepparirataa... Tutustu tarkemmin ohjelmaan täällä tai tulosta itsellesi syyslomaviikon ohjelma. [pdf, 170 KB] Jäähalleissamme on yleisöluistelun ekstravuoroja lomaviikolle ja niiden ajankohdat löytyvät osoiitteesta www.kouvola.fi/yleisovuorot

 • 4.10.2017 Ruokahetki-ravitsemuskäsikirja on päivitetty

  Ruokahetki-ravitsemuskäsikirjassa määritellään Kouvolan kaupungin varhaiskasvatusyksiköissä, perusopetuksen kouluissa ja toisen asteen oppilaitoksissa tarjottavan ruoan ravitsemuksellista laatua sekä tarjolla olevia ruokavalioita.

 • Katso kaikki uutiset

Tapahtumat