+
-+ Tulosta
Valokuvauskilpailu 2014

Valokuvauskilpailu 2014

Kouvolan valokuvauskilpailu 2014 on päättynyt. Raati valitsi kilpailun voittajaksi Pirjo Hokkasen kuvan "Laituri ja usva". Facebook -yleisöäänestyksen voitti Kirsti Utti 392 äänellä. Molemmat voittajat palkittiin 400 euron kamera- tai -tarvikelahjakortilla.

Valokuvakilpailun raati valitsi voittajakuvan 330 kilpailuun osallistuneen kuvan joukosta. Kilpailuraadin arviointiin osallistuivat sekä Facebookin kautta lähetetyt 201 kuvaa että Kouvolan kaupungin verkkosivuilla olleen kilpailulomakkeen kautta lähetetyt valokuvat.

Raati perusteli Pirjo Hokkasen "Laituri ja usva" -kuvan valintaa seuraavasti:
"Kuva on harmoninen ja hillitty, muttei tylsä. Kuvassa on jännittävä, pysähtynyt tunnelma ja aamun kosteuden voi melkein tuntea. Kuvan sommittelu luo mielenkiintoisia linjoja ja se on hyvin rajattu."

Kilpailuraatiin kuuluivat valokuvaaja Johannes Wiehn, Poikilo -museoiden johtaja Anu Kasnio, Kouvolan kaupungin viestintäpäällikkö Anne Käki ja tiedottaja Eeva Forsman.

Facebookissa valokuvia äänestäneiden kesken arvottiin tablettitietokone, onnetar osoitti voittajaksi Sanna-Mari Virtasen. Voittajat palkittiin 9.10.2014.

Kilpailun finaalikuviin voi tutustua Kouvolan pääkirjastossa 6.-25.10.2014. Finaalikuvia voit katsoa myös alla olevasta kuvagallerista.

Valokuvauskilpailun 2014 voittajat ja finalistejaKuvassa vasemmalta Kirsti Utti, Sanna Virtanen, Maritta Mörk-Huttunen, Pirjo Hokkanen, Matti Suuronen, Risto Saarenpää ja Leif Malmström. Kuva aukeaa suurempana klikkaamalla.

Yhteystiedot

Tea Salonsaari
tiedottaja
valokuvauskilpailun sihteeri
puh. 020 615 8122
etunimi.sukunimi@kouvola.fi

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme