+
-+ Tulosta

Www.kouvola.fi sivuilta voi tilata etusivulla olevat Kouvolan kaupungin ajankohtaiset uutiset ja tapahtumat omalle tietokoneelleen.

Uusimpiin selainversioihin RSS-uutissyötteen voi tilata kirjanmerkkeihin.

Ohjeet:

Joissakin internet-selaimissa ja sähköpostiohjelmissa on valmiiksi RSS-lukija, esimerkiksi uusimmissa Mozilla Firefox-, Microsoftin Internet Explorer -selaimissa ja Microsoft Outlook-sähköpostiohjelmissa.

Jos koneellasi ei ole valmiina RSS-lukijaa tarvitset lukijaohjelman, jollaisen voit ladata verkosta. Osa ohjelmista on maksuttomia, osa maksullisia.

Lisätietoja RSS:stä ja lukijaohjelmista löydät kirjoittamalla hakukoneeseen hakusanaksi esimerkiksi ’RSS’ tai ’aggregator’.

Esimerkki Mozilla Firefox-selaimissa RSS-palveluiden käyttöönotosta:

  1. Mene Kirjanmerkit-valikkoon ja valitse Muokkaa kirjanmerkkejä.
  2. Valitse Tiedosto-valikosta Uusi live-kirjanmerkki.
  3. Anna kirjanmerkille haluamasi nimi ja kirjoita Osoite-kenttään valitsemasi RSS-palvelun osoite. Paina lopuksi OK.
  4. Nyt kirjanmerkki näkyy selaimen Kirjanmerkit-listassa. Otsikot saat näkyviin viemällä hiiren kyseisen kirjanmerkin päälle.

Käyttöehdot:

Käyttöehdot koskevat sekä RSS-muodossa jaettavia sisältöjä että niiden liittämistä (iframe) osaksi omaa sivua. Ehtotekstissä käytetään termiä RSS-sisältö, joka kattaa molemmat käyttötavat.

Kouvolan kaupungin RSS-sisältöjä saa käyttää yksityisillä sivuilla. Myös kaupallisilla sivuilla niiden käyttö on mahdollista, jos sisältö ei koostu pelkästään kaupungin tarjoamista RSS-aineistoista.

Kouvolan kaupunki pyrkii takaamaan RSS-sisällön oikeellisuuden, mutta ei kuitenkaan vastaa sisällössä mahdollisesti esiintyvistä epätarkkuuksista tai virheistä. Kaupunki ei vastaa muutosten mahdollisista aiheuttamista virheistä, ongelmatilanteista tai niistä aiheutuneista välillisistä tai välittömistä kustannuksista, eikä myöskään sitoudu pitämään palveluita yllä samassa osoitteessa tai ympäristössä.

Sopimuksen mukaan avattavia rajapintoja koskevat sopimuksessa määritellyt käyttöehdot.

Yhteystiedot

Kouvolan kaupunki
Viestintä

Torikatu 10 (PL 85)
45101 Kouvola

puh. 020 61 511 (vaihde)
faksi 020 615 3054

viestinta(at)kouvola.fi
etunimi.sukunimi@kouvola.fi

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme