+
-+ Tulosta

Loppukäyttäjätestaus

Uudet Kouvola.fi -sivut julkaistaan 5.3.2019. Beta-versio sivuista julkaistaan jo 24.1.2019 kuntalaisten arvioitavaksi ja loppukäyttäjätestausta varten.

Kouvola.fi -sivustoista julkaistaan betaversiot 24.1.2019 kansalaisten arvioitaviksi. Samalla julkaistaan kävijäkysely, jolla kysytään kuntalaisten ja muiden sivuilla vierailevien kokemusta ja mielipidettä sivujen toimivuudesta kahden viikon ajan. Beta-versiosivut löytyvät osoitteesta beta.kouvola.fi. Myös Nuortenkouvolan beta-versiosivuja voi katsella osoitteessa Beta.kouvola.fi/nuortenkouvola.

Testiryhmät

Helmikuun 5. päivä järjestetään kaksi noin tunnin mittaista työpajaa, joissa sivuston loppukäyttäjät testaavat Kouvola.fi -sivustoa ja vastaavat sen jälkeen kysymyksiin. Testauksessa etsitään sivuilta tietoa määrätyistä aiheista ja arvioidaan tiedon löytymistä ja muita käytettävyyteen liittyviä asioita.

Työpajan lopuksi osallistujat keskustelevat kahvin äärellä yhdessä hetken testikokemuksestaan. Testaajille on luvassa myös pieni palkinto. Testitilaisuudet pidetään iltapäivällä ja alkuillasta 5.2.2019 kaupungintalolla.

Vaikuta Kouvola.fi -sivuihin

Haluaisitko mukaan Kouvola.fi -testiryhmään? Ilmoittaudu mukaan 25.1.2019 mennessä! Kumpaankin työpajaan voidaan ottaa enintään 15 henkilöä. Valituille henkilöille lähetetään kutsu työpajaan erikseen viikon 5 alussa.

Julkaisu 5.3.2019

Kyselyiden vastausten ja testauksen tulosten perusteella tehdään sivuille korjauksia helmikuussa. Uudet Kouvola.fi ja Nuortenkouvola.fi, Poikilo.fi, Kouvolankansalaisopisto.fi ja kulttuuritalojen sivut julkaistaan virallisesti 5.3.2019, jolloin vanhat sivustot poistetaan julkisuudesta.

Lisätietoa:
verkkotiedottaja
Tea Salonsaari
puh. 020 615 8122
etunimi.sukunimi@kouvola.fi

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme