+
-+ Tulosta

Sivujen ylläpito

Kouvolan kaupungin www-sivuja ylläpitää useampi kymmenen työntekijää. Haluamme palvella kuntalaisia hyvin myös verkossa, joten palaute on tervetullutta!

Kouvolan kaupungin verkkosivut saivat nykyisen ilmeensä kesäkuussa 2012, jolloin sekä rakenne että ulkonäkö päivittyivät nykyiseen malliin. Rakennetta on sittemmin hienosäädetty palautteen mukaan.

Ensimmäinen kysely nettisivuista toteutettiin jo heinä-elokuussa 2012. Vastaajia oli kenties lomakaudesta johtuen melko vähän. Mielipiteet sivuista vaihtelivat laidasta laitaan - uudistus ei jättänyt vastaajia kylmäksi.

Seuraava kysely toteutettiin marraskuussa 2013 ja tulokset osoittavat, että parannettavaa on edelleen sekä asioiden löytymisen että rakenteen selkeyttämisen saralla. Valikkorakennetta parannettiin vuoden 2014 aikana.

Vuoden 2016 kysely toteutettiin tammi- ja helmikuussa. Vastaajat kokivat Kouvola.fi-sivuston pääosin hyödyllisenä ja sisällöltään monipuolisena.Toisaalta vastaajat kokivat, että sivustolla olevan tiedon löytämisessä voi joskus olla vaikeuksia, sivusto ei erotu edukseen, ja että sivuston selkeydessä olisi vielä parantamisen varaa.

Vuoden 2017 kysely [pdf, 9 MB] tehtiin loka-marraskuussa ja tulokset voi tiivistää samoin sanoin kuin vuonna 2016. Käyttäjätyytyväisyysindeksi oli parantunut 3,35:stä 3,41:een ja kouluarvosana 7,44:stä 7,6:een. Kyselyiden välissä oli tehty joitakin muutoksia sivustoon, mm. ennakoiva hakutulos on otettu käyttöön.

Kouvolan kaupungin verkkosivut uudistetaan vuosien 2018-2019 aikana. Uudistustyössä hyödynnetään kyselyn tuloksia, kiitos osallistuneille!

Jos et löydä sivuilta tarvitsemaasi asiaa tai jokin ei mielestäsi toimi oikein, annathan palautetta! Useimmiten asiat ovat korjattavissa. Palautetta voi lähettää osoitteeseen viestinta (at) kouvola.fi tai sitä voi antaa suoraan viestinnän henkilökunnalle.

Yhteystiedot


Kouvolan kaupunki
Viestintä

Torikatu 10 (PL 85)
45101 Kouvola

puh. 020 61 511 (vaihde)
faksi 020 615 3054

viestinta(at)kouvola.fi
etunimi.sukunimi@kouvola.fi

Tea Salonsaari
Verkkotiedottaja
020 615 8122

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme