+
-+ Tulosta

Kouvola-hahmot

Uudessa ilmeessä keskeistä roolia näyttelee Ihmettelijä hahmo, joka silmäilee kaupunkia uusista, ihmetystä aiheuttavista näkökulmista. Ihmettelijällä on myös kolme persoonallista ystävää: älykäs oivaltaja Toivo eli Topi, vannoutunut eränkävijä Herra Puu ja eloisa Luomu. Näitä hahmoja nähdään erityisesti kaupungin mainonnassa ja markkinoinnissa.

Ihme ihmettelijä
Ihmettelijä on hahmo, joka ihmettelee uuden Kouvolan hienoutta nostaen samalla esiin yllättäviä näkökulmia ja aitoja faktoja. Ihmettelijästä on käytössä neljä eri värivaihtoehtoa neljällä eri ilmeellä.
Herra Puu ammentaa voimaa luonnosta
Herra Puu on persoonallinen turisija, valpas ja vannoutunut eränkävijä. Herra Puu ammentaa, kunnioittaa ja jakaa luonnon ikiaikaista voimaa ja rauhaa. Hän viihtyy niin maalla kuin kaupungissakin.
Luomu luo eloa
Luomu on sosiaalisesti äärilahjakas, viihdyttävä ja eloisa. Matkustajahenkinen Luomu on aina valmiina bongaamaan uusia näkökulmia elämään. Hän janoaa aitoja elämyksiä ja puhtaita nautintoja, nautiskellen ajassa ja hetkessä, ilman stressinhäivää.

Topi rakentaa toivoa

Toivo eli Topi on ahkera liikemies, hyväntuulinen höpöttäjä ja älykäs oivaltaja. Topi arvostaa kaikkea tärkeää, muttei siedä mitään turhantärkeää. Topi tuo bisnesälyn esiin täysin uusista näkökulmista.

Yhteystiedot


Kouvolan kaupunki
Viestintä

Torikatu 10 (PL 85)
45101 Kouvola

puh. 020 61 511 (vaihde)
faksi 020 615 3054

viestinta(at)kouvola.fi
etunimi.sukunimi@kouvola.fi

Kaikki viestinnän yhteystiedot

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme