+
-+ Tulosta

Elämäni eläkevuodet -koulutus

Naantalin aurinko ja lämmin kesä on päättymässä, mutta lämpöä vielä riittää. Lämpöä riittää myös Elämäni eläkevuodet -koulutuksessa, jossa teoria ja käytäntö kävelevät käsikkäin.

Hupsista tässähän tulee liikuntaa samalla, kun suukin liikkuu ja tutustuu uusiin ihmisiin. Kannustusta kuuluu sieltä ja täältä, kurssiin osallistujien innokkuus näkyy päältä. Kukaan ei ollut laittanut mörköpukua päälle ja kaikki olivat lähteneet aurinkoiselle säälle.

Näitä arvoja ja "hoksauttamisen" -ajatuksia on tarkoitus levittää eteenpäin Elämäni eläkevuodet -valmennusryhmissä. Valmennusryhmä alkaa syyskuun lopussa Kouvolassa 64 – 67 vuotiaille, jotka ovat juuri jääneet tai jäämäsä eläkkeelle.

Ryhmä kokoontuu 8 kertaa ja viimeinen kahden tunnin mittainen kokoontuminen on viikolla 48. Jokaisella kerralla on erilainen teema, joka kulkee yhdessä olemisen ja liikkumisen mukana. Teemoja ovat Hyvinvointi arjessa, eläkevuodet uutena elämänvaiheena, mielenhyvinvointi, liikkumisen hyödyt, ravitsemus, uni ja kunnon seuraaminen.

Eläkkeelle jäämisen myötä voi työkavereitten kahviseura loppua, mutta ryhmästä löytyy uusi alku ja vinkkejä elämäni eläkevuosille.

Puupujottelemassa Ikäinstituutin Eläkevalmentaja Kirsti Rautio.Puupujottelemassa Ikäinstituutin Eläkevalmentaja Kirsti Rautio.

Elämäni eläkevuodet -valmennuksen mainoskuva

18

Kommentoi

Nimi / Nimimerkki

Kommenttiteksti:
 

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme