+
-+ Tulosta

Ikäasema 10 vuotta

Ikäaseman 10-vuotisjuhlapäivää vietettiin 23.2.2016. Juhlapäivänä esiintyivät Rap-mummo Eila Nevanranta, Hormonit Boys ja Senioritanssiryhmä Kevytkenkäiset.

Ikäasema on ollut 2.1.2016 Hansakeskuksen toisessa kerroksessa jo 10 vuotta. Ikäaseman avajaiset olivat 16.1.2006 Hansakeskuksen alakerrassa. Ikäaseman 10-vuotisjuhlapäivää vietettiin 23.2.2016. Juhlapäivänä esiintyivät Rap-mummo Eila Nevanranta, Hormonit Boys ja Senioritanssiryhmä Kevytkenkäiset.

Senioritanssiryhmästä olivat 10 vuotta sitten Ikäaseman avajaisissa esiintymässä Anja Kiviluoma, Hilkka Markkanen ja Taina Vanhasaari. Kevytkenkäiset vetivät kevyillä tanssikengillään valssia ja mm. kappaleet Jätkän humppa ja Heili Karjalasta.

Senioritanssiryhmä KevytkenkäisetKuvassa tanssivat: Maija Töyrylä, Anja Kiviluoma, Arja Heimo, Seija ja Esko Kupias, Hilkka Markkanen, Taina Vanhasaari, Hellä Hakulinen, Seija Juhola, Tuula Ojutkangas, Irma ja Kalle Kauppinen.

Hormonit Boys edustuksesta löytyivät Raimo Katajamäki ja Esko Kupias, jotka lauloivat myös 10 vuotta sitten. Heidän lisäkseen laulamassa olivat Aulis Aunela, Veikko Virta, Tapani Pesu, Pertti Vuori ja Matti Heino, sekä säestäjänä Lasse Könönen. Viimeisenä kappaleena kajahti Reino Helismaan Souvaripoika, joka oli tällä kertaa tietenkin Hormoonipoika.

Katso ja kuuntele videolta, miten Hormonit Boys svengaa!

Hormonit Boys


Samba-askeleitaKuvassa Aila Puranen kokeilee sambaa Ikäaseman sambapäivänä 12.2.16

Ikäasemaa on kuvailtu monilla lauseilla. Ikäasemalla on ollut vuodesta 2013 kävijöiden osallistava arviointi. Ikäasemasta on sanottu, että sen ohjelma on monipuolista ja hyvää. Ikäasemalle on helppo tulla ja henkilökunta on ystävällistä. Tuolijumppa ja jumpat ovat hyviä ja suosittuja, siellä voi tehdä miten itse pystyy. Pelit kuten bingo ja mölkky ovat olleet hyviä. Laulut ja musiikkihetket voivat olla kuin terapiaa. Terveysneuvonta on ollut hyvää. Paikkana Ikäasema on todella hyvä.
- "Ajankulun talo, jossa on monipuolista ohjelmaa", sanoi Ikäasemalla 10 vuotta käynyt Aila Puranen.

Isovanhemmuus on tärkeä asia, koska sieltä juuret tulevat. Rap on saanut uudet juuret Eila Nevanrannalta, koska vastaavaa mummoa ei joka naapurista löydykään. Rap-mummo Eila on valittu vuonna 2013 Vuoden isovanhemmaksi. Ikäasemalla vietettiin 17.10.14 Isovanhempien päivää, jolloin Eila kävi räppäämässä ensimmäisen kerran Ikäasemalla. Katso videolta Rap-mummo Eilan esitystä! sekä näyte vuoden 2014 esityksestä.

Rap-mummo EilaIkäasema sai kunniavieraaksi Eilan 10-vuotissynttäreilleen. Eilan viesti oli rauhan harjoittelu sodan sijaan. Taustalla näkyvät Marjut Linnalan mummo ja pappa.


Kuvat ja video Eija Tiitinen

52

Kommentoi

Nimi / Nimimerkki

Kommenttiteksti:
 

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme