+
-+ Tulosta

Tie työllistymiseen! - tukea työnhakijoille sekä työnantajille

Tie työllistymiseen! -palvelu on osa Kouvolan kaupungin työllistymisen edistämisen palveluita. Tarkoituksena on luoda ja kehittää toimivaa työnantajayhteistyötä pitkäaikaistyöttömien työllistymisen tueksi ja madaltaa työnantajien kynnystä heidän palkkaamisekseen.

Työnhakijoille palvelu tarjoaa mm. yksilöityä tukea ja ohjausta työnhakuun sekä kartoitusta ja vinkkejä sopivien työpaikkojen löytymiseen. Palvelu on tarkoitettu ensisijaisesti kouvolalaisille työttömille työnhakijoille, joiden työttömyys on kestänyt vähintään vuoden verran.

Kouvolalaisille työnantajille tarjoamme henkilökohtaista ja luottamuksellista asiantuntija-apua erilaisissa henkilöstö- ja rekrytointiasioissa. Esittelemme mielellämme potentiaalisia työnhakijaehdokkaita. Kysy lisää myös työllistämisen Kouvola-lisästä.

Palkkatuella työllistettyjen valmennusmalli

Kouvolan kaupunki tarjoaa kaikille Kouvolan kaupungilla palkkatukityösuhteessa aloittaville henkilöille mahdollisuutta henkilökohtaiseen työnhakuvalmennukseen. Työnhakuvalmennuksen tarkoitus on tukea työnhakua ja valmentaa työllistymistä avoimille markkinoille palkkatukityösuhteen päätyttyä. Työnsuhteen aikana tapahtuva valmennus on vapaaehtoista ja maksutonta.

Valmennus koostuu henkilökohtaisista tapaamisista, joissa käydään läpi työnhakuun liittyviä eri teemoja. Valmennus tapahtuu työajalla ja ajallisesti siihen on laskettu kokonaisuudessaan 3-6 tuntia/hlö yksilöllisistä tarpeista riippuen.

Työntekijät/Yrityskoordinaattorit lähestyvät kaikkia palvelun piiriin kuuluvia henkilöitä infokirjeellä työsuhteen alettua.

Yhteystiedot

Työllistymisen edistäminen
Kouvolankatu 30 A, 4. krs
45100 Kouvola

Yritysyhteistyö
Työnetsijä/yrityskoordinaattori
Mari Rouvari
puh. 020 615 1348

Asiakkuusvastuu (työntekijät)
Työnetsijä/yrityskoordinaattori
Heidi Turunen
puh. 020 615 1335

etunimi.sukunimi(at)kouvola.fi

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme