+
-+ Tulosta

Kesätyöt ja kesätyöseteli

Kesätyö Kouvolan kaupungilla

Kouvolan kaupunki tarjoaa vuosittain kesätyöpaikan n. 280 nuorelle. Paikkoja voivat hakea kouvolalaiset koululaiset ja opiskelijat, jotka ovat iältään 16 - 20-vuotiaita. Paikoista 65 jaetaan sosiaalisin perustein ja loput arvotaan. Paikkoja haetaan kaupungin internetsivujen kautta osoitteessa www.kouvola.fi/rekry.

Hakuaika on pääsääntöisesti helmi-maaliskuun taitteessa. Valituille ilmoitetaan päätöksestä maaliskuun loppuun mennessä.

Kesätyöseteli

Kaupunki jakaa myös 70 kesätyöseteliä 15 - 17-vuotiaille nuorille. Kesätyöseteleiden hakuaika alkaa maaliskuun puolivälissä.

Lue lisää kesätyösetelistä tästä.

Uutta:

Kesäduuni-kampanjalla töitä

vähintään 170 ysiluokkalaiselle

Kouvola panostaa kesällä 2018 erityisesti 9.-luokkalaisten nuorten kesätyöllistämiseen. Vuonna 2002 syntyneille hakijoille on varattu 170 paikan kiintiö kaupungin 350 kesätyöpaikasta. Lisäksi yseille tarjotaan kesähommia Kesäduuni-kampanjalla. Siitä löydät lisätietoa osoitteesta: www.pikaduuni.fi. Kurkkaa ja hae duunia!

Kesäduuni-kampanja on VMP-konserniin kuuluvan Sijaishaltija Oy:n konsepti, jossa yritys etsii nuorille työpaikat paikallisista yrityksistä, perheistä tai yhdistyksistä. Työnantaja saa nuoren yhtä laskua vastaan töihin, ja nuori saa 10 päivän työjaksosta palkakseen 360 euroa.

Kaupunki on varannut Kesäduuni-kampanjan kustannuksiin enimmillään hieman alle 60 000 euroa. Mikäli paikkakunnan muut toimijat, esimerkiksi yritykset, lähtevät mukaan kampanjaan tukemaan nuorten työllistämistä, paikkakunnan 15-vuotiaille voidaan tarjota Sijaishaltija Oy:n kautta enemmänkin kuin 170 kesätyöpaikkaa.

Nyt ei muuta kuin hakemaan kesätyötä tai tarjoamaan nuorelle kesätyöpaikkaa! Lisätietoa saat osoitteesta www.pikaduuni.fi tai soittamalla:

Asiakkuuspäällikkö Veikko Niemi, Kouvolan kaupungin lasten ja nuorten palvelut, puh 020 615 7727, veikko.niemi(at)kouvola.fi

Heidi Alariesto, Sijaishaltija Oy, puh 045 313 3533, heidi.alariesto@sijaishaltija.fi

Yhteystiedot

Työvoimasuunnittelija
Juha Mäkelä
puh. 020 615 7149

Sähköposti
etunimi.sukunimi(at)kouvola.fi

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme