+
-+ Tulosta

Kiinnostaisiko työ Kouvolan kaupungilla? Oletko työttömänä, mutta haluaisit päästä töihin? Palkkatuetun työn kautta pääset kiinni työelämään, kartutat osaamistasi ja työkokemustasi ja parannat mahdollisuuksiasi työmarkkinoilla.

Kouvolan kaupunki työllistää työllisyysmäärärahoilla työttömiä työnhakijoita kaupungin toimialoille erilaisiin tehtäviin. Tarjolla on sekä osaamista vaativia että avustavia tehtäviä. Työsuhde solmitaan pääsääntöisesti kuudeksi kuukaudeksi. Tehtävästä maksetaan työehtosopimuksen mukainen palkka.

Palkkatuettuihin tehtäviin työllistetään henkilöitä, joilla on työttömyyden perusteella palkkatukioikeus. Palkkatuen myöntämisestä päättää TE-toimisto. Palkkatuki on työnantajalle maksettava tuki työttömän työnhakijan palkkauskustannuksiin.

Miten palkkatuettuun työhön pääsee?

Tarkista aluksi palkkatukioikeutesi TE-toimistosta,
puh. 0295 042 002 / henkilöasiakaspalvelut, arkisin klo 9-16.15.
Ota sen jälkeen yhteyttä työvoimasuunnittelija Juha Mäkelään.

Kouvolan kaupungille palkkatuella työllistettyjen valmennusmalli

Yrityskoordinaattorit tarjoavat vapaaehtoista valmennusta kaupungille palkkatuella työllistetyille työntekijöille, jotka ovat ennen työsuhteen alkua saaneet työttömyyden perusteella maksettua työmarkkinatukea vähintään 300 päivää tai kuuluvat nuorisotakuun piiriin. Lisätietoja antavat työntekijät/yrityskoordinaattorit.

Yhteystiedot

Työvoimasuunnittelija
Juha Mäkelä
puh. 020 615 7149

Sähköposti
etunimi.sukunimi(at)kouvola.fi

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme