+
-+ Tulosta

Green Spirit of Kouvola on elinkeinostrategian toteuttamista ohjaava toimintatapa. Green Spirit toteutuu yhteisöjen, yritysten ja asukkaiden toimissa, jotka edistävät kestävää hyvinvointia ja taloutta sekä ympäristöystävällisyytä.

Kouvolan kaupunkistrategian päämääristä erityisesti ympäristöystävällinen Kouvola, moni-ilmeisen elinympäristön Kouvola ja yhteisöllinen ja hyvinvoiva Kouvola sisältävät tavoitteita, joita Green Spirit -toiminta edistää.

Green Spirit of Kouvola on:

Avoimen innovaation Kouvola, jossa etsitään uusia, rajoja rikkovia toimintatapoja. Kouvola pyrkii Suomen parhaimmaksi avoimen innovaation toimintamallien osaajaksi ja hyödyntäjäksi.

Ympäristöystävällisen elinkeinoelämän Kouvola, joka huomioi kaikessa päätöksenteossa energiasäästöt ja hiilijalanjäljen sekä ekologisen rakentamisen ja energiantuotannon.

Vuorovaikutteinen ja yhteisöllinen Kouvola, joka kehittää alueen palveluita jaettavaksi digitaalisesti tietoverkoissa, niin että palvelutaso paranee sijainnista riippumatta. Kouvola haluaa olla Suomen tehokkain ja välittävin kaupunki.

Sinä, yrityksesi, yhteisösi voitte olla mukana tekemässä vihreämpää Kouvolaa. Tutustu käynnissä oleviin hankkeisiin, jotka toteuttavat Green Spirit -ajatusta. Ehdota uusia tekoja, hae kumppaneita tai jaa omia käytäntöjäsi: elinkeinopalvelut@kouvola.fi

Yhteystiedot

Torikatu 10, 45100 Kouvola
Puh. 020 61 511 (vaihde)
Fax. 020 615 3050
elinkeinopalvelut[at]kouvola.fi

Kehitysjohtaja
Harri Kivelä
Puh. 020 615 8833
etunimi.sukunimi@kouvola.fi

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme