+
-+ Tulosta

Elinvoimainen urheilukaupunki

Kouvolan elinkeinotoimi, Kymenlaakson Liikunta ja Kouvolan ns. kärkiseurat järjestivät 2.11.2016 Elinvoimainen urheilukaupunki -seminaarin Kuusankoskitalolla.

Seminaarin tavoitteena oli tuoda esille urheilun ja liikunnan merkitys kaupungin elinvoimaan ja vetovoimaisuuteen vaikuttavana perustekijänä ja herättää keskustelua tästä näkökulmasta. Lisäksi tavoitteena oli koota yhteen eri toimijoita ja vahvistaa pitkäjänteistä yhteistyötä sekä hakea rooleja ja vastuita eri toimintalohkoille ja toimenpiteille.

Seminaarin esitykset

Lauri Lamminmäki - Elinvoimainen urheilukaupunki [pdf, 264 KB]Sirpa Korkatti - Urheilun ja liikunnan aluetaloudelliset sekä sosiaaliset vaikutukset [pdf, 2 MB]Risto Oksanen - Urheiluseurojen brändiarvo [pdf, 3 MB]Matti Filppu - Elinvoimainen urheilukaupunki [pdf, 906 KB]Hannu Tylli - Kouvolan urheilupuisto ja keskustavisio [pdf, 7 MB]Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme