+
-+ Tulosta

Näe enemmän - lisätty todellisuus

Kouvolassa voi tutustua lisättyyn todellisuuteen. Opiskelijaprojektina on toteutettu muutamia lisätyn todellisuuden kohteita keskustan patsaiden läheisyyteen. Pisteisiin voi käydä tutustumassa eri tapahtumien yhteydessä.

Kouvolan kaupunki on hankkinut kokeiluun KSAO:n opiskelijoiden harjoitustyönä tuottaman lisätyn todellisuuden sovelluksen, jolla voi katsoa keskustan alueen patsaiden läheisyydessä erilaisia kolmiulotteisia animaatioita.

Toistaiseksi lisätyn todellisuuden kohteisiin voi tutustua vain määräpäivinä, erilaisten tapahtumien yhteydessä, sillä nopean aikataulun takia ei pysyvää kylttikiinnitystä pystytty toteuttamaan. Tapahtumista ja lisätyn todellisuuden katselumahdollisuuksista tiedotetaan erikseen sekä tällä sivulla.

Lisätyn todellisuuden sovellus - Kouvola AR

Kouvola AR on Kouvolan kaupungin ja KSAO:n yhteistyönä tehty lisätyn todellisuuden sovellus. Löydät usealta Kouvolan keskustan patsaalta kyltin, jossa on Kouvolan ihmettelijä, joka näyttää sinulle lisätyn todellisuuden. Löydät sovelluksen Google Play kaupasta tai kilkkaamalla tätä linkkiä.

Sovelluksen tekijöistä

Olemme kolmannen vuoden opiskelijoita Kouvolan Seudun Ammattikoulusta (KSAO) ja teimme lisätyn todellisuuden projektin osana työssäoppimisjaksoa.

Ryhmään kuuluvat

  • Oiva Kytömäki
  • Roope Jukkara
  • Aarne Hyppönen
  • Sami Metso

Miten voin katsella lisättyä todellisuutta?

  1. Lataa Kouvola-ARsovellus Google Play -kaupasta
  2. Mene Kouvolan Ihmettelijä-tunnuskuviolla merkitylle patsaalle päivänä, jolloin lisätty todellisuus -kyltit ovat paikoillaan (mm. kaupungintalon edustalla)
  3. Avaa sovellus
  4. Kohdista kännykkäsi kohti patsasta, niin, että Kouvolan Ihmettelijä-tunnuskuvio näkyy ruudulla
  5. Nyt sinun pitäisi nähdä muutakin?

Lisätietoja projektista:
verkkotiedottaja
Tea Salonsaari
puh. 020 615 8122

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme