+
-+ Tulosta

Kaupunki myy

Tällä sivulla julkaistaan ajoittain ilmoituksia Kouvolan kaupungin poistettavan omaisuuden myynnistä.

Käytöstä poistetusta kalustosta saatiin 249 tarjousta

Kouvolan kaupungin teknisen tuotannon liikelaitos pyysi tarjouksia käytöstä poistettua kalustosta 23.9. mennessä.

Tarjouksia saatiin 249 kpl 93 eri tarjoajalta. Tarjousten käsittely on meneillään ja päätös tarjousten hyväksymisestä tehdään viikon 40 loppuun mennessä. Päätös lähetetään tiedoksi kaikille, joiden tarjous tulee hyväksytyksi.

Lisätietoja:
Logistiikkapalvelujohtaja Ari Sakki, p. 020 615 7724

Kaupunki myy käytöstä poistettua kalustoa

Kouvolan kaupungin teknisen tuotannon liikelaitos myy käytöstä poistettua kalustoa tarjousten perusteella. Kalusto myydään siinä kunnossa kuin se tällä hetkellä on. Myytävänä on mm. kuorma-auto, traktori, 2 kpl Kubotaa, hiekkasiilo, auroja ja paljon muuta.

Tiedot myytävästä kalustosta löytyvät oheisesta tiedostosta [pdf, 6 MB].

Tarjoukset tulee toimittaa 23.9.2016 klo 15.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen tekninenjaymparisto@kouvola.fi tai suljettuna kirjekuoressa osoitteeseen Kouvolan kaupunki, Tekniikka- ja ympäristötalo/kanslia, PL 32 (Valtakatu 33), 45701 Kuusankoski. Viestin otsikoksi tai kuoreen merkinnäksi tulee laittaa "Kalustotarjous".

Tarjoukseen tulee merkitä kaluston merkki, liitetiedoston kuvassa olevat tiedot, tarjottu hinta ilman arvonlisäveroa ja lisäksi tarjoajan nimi, osoite ja puhelinnumero. Hyväksytyn tarjouksen tehneen on laskutusta varten ilmoitettava henkilö- tai yritystunnuksensa.

Hinnat ilmoitetaan ilman arvonlisäveroa. Ennen 1.6.1994 käyttöönotettu kalusto myydään verottomana ja sitä uudempiin lisätään arvonlisäveroa 24 %.

Myyjä pidättää itsellään oikeuden hyväksyä tai hylätä tehdyt tarjoukset.

Osa kalustosta esitellään perjantaina 16.9.2016 klo 9-11 Marjoniemen varikolla (Savonkatu 16). Muuta kalustoa esitellään sopimuksen mukaan.

Lisätietoja:
Sami Luostarinen puh. 020 615 8566

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme