+
-+ Tulosta

Kaupungintalo

Vuonna 1968 valmistunut kaupungintalo on Kouvolan kaupungin hallinnon keskus.

Kaupungintalon kartta -ovien ja porraskäytävien sijaintiKlikkaa kuva suuremmaksi!
Kouvolan kaupungintalon on suunnitellut arkkitehdit Bertel Saarnio ja Juha Leiviskä. Kaupungintalossa sijaitsee pääosin kaupungin hallinnolliset palvelut. Kaupungintalon juhlasalia käyttää muun muassa Kymi Sinfonietta konserttiensa estradina. Kaupungintalon kokous- ja juhlatiloja voivat myös ulkopuoliset tahot vuokrata tilaisuuksiinsa.
Kouvolan Kaupungintalo esite [pdf, 1 MB]


Kaupungintalon lämpiöön ja juhlasaliin pääsee katutasolta myös hissillä, joka sijaitsee kellotornin juuressa (ovi F, katso kaupungintalon kartta) Erityistarpeita, esim. leveää sähköpyörätuolia varten kaupungintalolle voi varata porraskiipijän käyttöön soittamalla numeroon 020 615 8265 kello 9-15 arkipäivinä. Tilaus on hyvä tehdä vähintään päivää ennen käyttöhetkeä.


Kaupungintalossa toimii myös lounasravintola Leiviskä, josta voi tilata tarjoilut kaupungintalolla pidettäviin tilaisuuksiin.

Ravintola Leiviskä
puh. 020 615 5217
kaupungintalonravintola (a) kouvola.fi

Leiviskän ruokalista:

Viikolla 52 suljettu!Ruokalista viikko 4 [pdf, 354 KB]

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme