+
-+ Tulosta
tasapainotuslaskuri

Tasapainotuslaskuri

Tee säästöehdotuksesi Kouvolan kaupungin talouden tasapainottamiseksi!

Kouvolan kaupunki on avannut talouden tasapainotuslaskurin, jonka avulla voit tarkastella palvelujen säästökohteita sekä maksumuutoksia ja niiden vaikutuksia.

Kaupungin talouden tasapainottamiseksi haetaan 15 miljoonan euron säästöjä vuosien 2016-2017 aikana. Säästöillä on vaikutusta sekä kuntalaisten palveluihin että kaupungin toimintatapoihin.

Tasapainotuslaskurista saat kuvan palvelujen todellisista kustannuksista ja näet säästöjen vaikutukset palveluihin. Laskurilla voit lähettää säästöehdotuksesi Kouvolan kaupungille ja annat arvokasta tietoa viranhaltijoille ja päätöksentekijöille kuntalaisten näkemyksistä. Voit myös ehdottaa säästökohteita valmiiden vaihtoehtojen lisäksi.

Tasapainotuslaskuri on käytössä 2.2.-1.6.2015 välisen ajan. Laskurin käyttöönotto perustuu vajaa vuosi sitten keväällä tehtyyn valtuustoaloitteeseen.

Lisätietoa:
Tuukka Forsell
Talous- ja rahoitusjohtaja
puh. 020 615 9333

tasapainotuslaskuri

Yhteystiedot

Tuukka Forsell
Talous- ja rahoitusjohtaja
puh. 020 615 9333

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme