+
-+ Tulosta

Koulutuksessa teknologialla on merkittävä rooli ja se on edellyttänyt koulutusjärjestelmän uudistamista monella tavalla. Teknologia ei ole itseisarvo, vaan se, miten sitä käytetään oppimiseen ja opetukseen. Teknologiaa voidaan hyödyntää paremmin tiedonhaussa, verkko-oppimateriaalien käyttämisessä, kokeiluissa, pelillistämisessä ja niin edelleen.

Uudet oppimisympäristöt

Kouvolassa peruskoulutuksen oppimisympäristöjä ja erityisesti lukio- ja ammatillista koulutusta on teknologian avulla voimakkaasti kehitetty. Kouvolaan on globaaleja verkko-oppimateriaaleja hyödyntämällä muodostettu "virtuaaliyliopisto", jossa voi suorittaa yliopistollisia loppututkintoja. Toisaalta ihmisen ja inhimillisten kykyjen arvonnousun takia etsitään vastapainoa teknologisuudelle. Kouvolassa on alettu opettaa vuorovaikutusta, empatiaa, luovuutta ja monikulttuurisessa ympäristössä toimimista.

Kommenttisi opiskelusta Kouvolassa 2030Nimimerkki:*

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme