+
-+ Tulosta

Värikäs, eläväinen kaupunki

Kouvolassa on positiivisesti ajattelevia avarakatseisia asukkaita. Kaupungin "sisämarkkinoita" on kehitetty – ajatellaan ja toimitaan terveen itsekkäästi oman kaupungin parhaaksi. Kouvolan palvelut ovat asiakaslähtöisiä ja digitalisaation huippua, mikä on houkutellut kaupunkiin paljon uusia asukkaita. Eri-ikäisten ihmisten on hyvä asua Kouvolassa. Kuntalaisia kannustetaan omatoimisuuteen ja toistensa tukemiseen. Alueiden omaleimaisuus ja kulttuuri kukoistavat, nurkkakuntaisuus on taakse jäänyttä. Asukkaat luottavat tulevaisuuteen.


Osallistaminen ja vuorovaikutus

Kouvola tunnetaan hyvästä imagosta ja ilmapiiristä, joka on muuttunut sallivaksi, edistykselliseksi ja kansainväliseksi. Avoimuudella on saatu kotipesä kuntoon. Asukkailla on tunne, että heidät huomioidaan yksilöinä ja he voivat vaikuttaa asioihin. Kouvolalaiset arvostavat omaa kaupunkiaan. Se näkyy sekä kuuluu puheissa ja toimissa.

Yhteiset tilat, hengauspaikat

Kouvolassa on yhteisiä tiloja, joissa kokoontua, tarjota osaamistaan ja vertaistukea sekä toteuttaa yhteisiä kampanjoita tai valmistaa tavaroita ja käsityötuotteita pientuotantona ja hoitaa eläimiä tai opetella kaupunkiviljelyä. Nuorille on hengauspaikkoja, kahviloita ja muita tapaamispaikkoja, jotka ovat myöhään auki ja ikärajattomia.

Kerro kommenttisi Kouvolan mielikuvasta vuonna 2030Nimimerkki:*

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme