+
-+

Tulevaisuuden Kouvola 2030 -kysely

Millaisia mahdollisuuksia Kouvolalla on tulevaisuudessa? Tutustu Kouvolan tulevaisuustarinoihin ja kirjoita oma tarinasi kyselyn kautta.

Odotamme sinulta näkemyksiä vuoden 2030 Kouvolasta. Mihin suuntaan toivot Kouvolan kehittyvän? Millainen on tulevaisuuden hyvä kotikaupunki? Kyselyssä osallistut uuden kaupunkistrategian valmisteluun.

Vastaathan ke 3.5.2017 mennessä. Alla olevasta linkistä pääset kyselyyn.

https://link.webropolsurveys.com/S/DAD228C76614DC8D

Kaupungintalon yhteispalvelupisteessä ja pääkirjastossa on myös kyselylomakkeita, jotka voi palauttaa joko pääkirjastoon tai kaupungintalon yhteispalvelupisteeseen.

Kaikkien määräpäivään mennessä kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan kymmenen kappaletta Tykkimäen Park hopper -rannekkeita, joilla pääsee Aquaparkiin, Actionparkiin ja huvipuistoon, eli kolmeen puistoon vapaasti kahden päivän aikana.

Kysely on laaja, mutta halutessasi voit vastata vain niihin kysymyksiin, jotka koet tärkeiksi. Pakollisia kysymyksiä ovat vain vastaajan taustatiedot. Suosittelemme Tulevaisuuden Kouvola -tarinoihin tutustumista, linkit alla.

Tulevaisuuden Kouvola

Alla on yhdeksän (9) kuvausta tulevaisuuden Kouvolasta. Tulevaisuuskuvien maalaamisessa on hyödynnetty useita lähteitä, mm. valtiovarainministeriön, Sitran ja kuntaliiton julkaisuja. Lisäväriä on otettu tulevaisuustutkijoiden ja muiden asiantuntijoiden artikkeleista sekä paikallisista seminaarituotoksista.

Oletko alla olevien tulevaisuuskuvausten kanssa samaa mieltä? Millaisena sinä haluaisit nähdä Kouvolan vuonna 2030? Voit kirjoittaa jokaisen kuvaussivun alalaidan kirjoituslaatikkoon oman näkemyksesi Kouvolasta vuonna 2030.

Tulevaisuuskuvauksia Kouvola 2030 (9):
1.Asuminen
2.Ihminen ja yhteiskunta
3.Liikenne ja liikkuminen
4.Luonto ja ympäristö
5.Mielikuva
6.Opiskelu
7.Palvelut
8.Työ
9.Vapaa-aika

Kaupunkistrategian uudistaminen

Kouvola on hyvä paikka asua. Näin kertovat 100 eri-ikäistä alle 29-vuotiasta kouvolalaista nuorta Kouvolan nuorisopalveluiden toteuttamassa haastattelussa. Mutta miten se pysyy sellaisena ja kehittyy myös tulevaisuudessa?

Nuorten mielestä Kouvola on hyvä paikka asua – "On kavereita eikä tule tylsää"

Vastataksemme tulevaisuuden haasteisiin, uudistamme Kouvolan kaupunkistrategiaa. Strategiaprosessin eri työvaiheiden aikana kerätään laajalla kyselyllä sidosryhmien ajatuksia tulevasta, osallistetaan henkilöstöä ja luottamushenkilöitä kaupunkiorganisaatiossa sekä järjestetään strategiatilaisuuksia eri sidosryhmille. Tavoitteellinen kaupunkistrategian valmistumisaika on tammikuu 2018.

Lisätietoa kaupunkistrategiasta ja kyselystä:
Kouvolan kaupunki, Strategia ja kehittäminen
jyrki.harjula(a)kouvola.fi
heli.veripaa(a)kouvola.fi

Yhteystiedot:

Strategia ja kehittäminen
jyrki.harjula(a)kouvola.fi
heli.veripaa(a)kouvola.fi