+
-+ Tulosta
Paula Werning
  • Sairaanhoitaja
  • Ensimmäisen kauden valtuutettu
  • Valtuuston 1. varapuheenjohtaja


Kiva, kun piipahdit tutustumaan lyhyeen esittelyyni!
Olen syntynyt Mikkelissä 1976 ja muuttanut Kouvolaan 1998. Elämäni on asettunut tänne Kouvolaan, jossa olenkin koko aikuisikäni asunut. Perheeseeni kuuluu puoliso ja kaksi niin ala- kuin yläasteikäistä poikaa. Arkeani on vauhdittamassa myöskin kaksi nelijalkaista, elikkä corgi sekä dalmatialainen –niin ja yksi chinchilla.


Koulutukseltani olen sairaanhoitaja ja tätä työtä olenkin ennättänyt tekemään jo lähes 20 vuotta. Työssäni olen kohdannut kaiken ikäisiä ja monenlaisia ihmisiä. Toisten auttaminen ja erilaisten ihmisten kohtaaminen on minulle hyvin mielekästä ja antoisaa. Työni kautta olen nähnyt koko elämän kirjon iloineen ja suruineen. Tiedän mitä elämän arki on.


Olen toiminut pitkään Kouvolan kaupungin Tehyn ammattiosaston puheenjohtajana ja luottamusmiehenä. Äitini on kertonut, että jo lapsesta saakka olen aina asettunut heikomman puolelle ja näin olen toiminut myös aikuisena. Vahvemman tehtävä on pitää heikomman puolia! Tämä on myös päättäjänä minulle tärkeä asia. Edunvalvonta kuuluu arkeeni niin työni- kuin vapaa-ajankin kautta.


Politiikan saralla toimin kolmatta kautta Kouvolan Työväenyhdistyksen puheenjohtajana. Olen myöskin SDP Kaakkois-Suomen piirihallituksen jäsen sekä SDP puoluevaltuuston jäsen. Kevään kuntavaalien jälkeen tulin valituksi ensimmäistä kautta Kouvolan kaupunginvaltuustoon. Minulla on ilo toimia kaupungin valtuuston 1. varapuheenjohtajana, osana uskomattoman hienoa valtuuston puheenjohtajistoa, jossa näkyy voimakkaasti yksi puolue ja se on "Kouvola-puolue"!


Tulen kirjoittamaan vuorollani tänne puheenjohtajat bloggaa -palstalle ja ensimmäinen kirjoitukseni tulee tuota pikaa. Mukavaa alkanutta vuotta sinulle. Blogin parissa tavataan ja aina voit tulla juttelemaan kasvotustenkin, jos jossain tavataan!

#metoo

24.1.2018 15:33

Pohdiskelen tässä nykypäivän meininkiä ja seksuaalisesti varsin avointa kulttuuria. Pikkutuhmat vitsit ja kaksimieliset puheet voivat olla joissain tilanteissa hauskojakin, mutta vain silloin, jos keskustelijat ovat virittäytyneet samalle aaltopituudelle ja mikäli heidän arvomaailma on yhteinen.

Lue lisää

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme