+
-+ Tulosta

Muovista kestävämpiin vaihtoehtoihin

14.2.2018 15:00

Maailman suuret meret, Amsterdamin kanaali ja Itämeri. Näitä kaikkia vesistöjä yhdistää yhä paheneva muovijätteen määrää. Muovia kalastetaan ammattimaisesti pois vesistöistä joka puolella maailmaa. Valtamerissä arvioidaan olevan yhteensä jo 275 miljoonaa tonnia muovia. Hiljattain on myös uutisoitu, että merissä on pian enemmän muovijätettä kuin kalaa. Suomessa muovijätettä syntyy reilut 140 000 tonnia vuodessa. Pakkausjäte muodostaa puolet kaikesta muovijätteestä.

Lue lisää

Boksin ulkopuolella

7.2.2018 16:16

Olen pienestä pitäen ollut kiinnostunut maailmasta. Pienenä minulla oli kovin rajalliset mahdollisuudet matkustaa, mutta ensimmäisten kesätyörahojen kartuttua taskunpohjalle otin repun selkään ja lähdin tienpäälle. Ensimmäiset matkat eivät kyllä vieneet kovinkaan kauas. Kotimaata matkatessakin kyllä nopeasti havaitsee, miksi matkailun sanotaan avartavan.

Lue lisää

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme