+
-+ Tulosta
HalooKouvola-mobiilisovellus - lataa sovelluskaupasta käyttöösi!

HalooKouvola-mobiilisovellus

HalooKouvola on kouvolalaisten oma mobiilisovellus. Sen kautta voit kätevästi vaikuttaa Kouvolan yhteisiin asioihin ja kehittämiseen.

HalooKouvola on yksi väline, jolla kaupunkilainen saa äänensä kuuluviin. Sovelluksessa kysellään ja kootaan asukkaiden mielipiteitä yhteisistä asioista ja suunnitelmista. HalooKouvolan avulla voit osallistua ja vaikuttaa, vaikket pääsisi keskustelutilaisuuksiin paikan päälle.

Lataa HalooKouvola-sovellus älypuhelimeesi mobiilikaupasta:

HalooKouvola-mobiilisovelluskokeilulla kerätään nyt ideoita erityisesti Valkealan ja Anjalankosken alueiden kehittämiseen. Lue lisää uudesta palvelu- ja osallistumismallista!

Kokeiluparlamentit

Kokeiluparlamentit käynnistävät toimintaansa. Valkealan alueparlamentille on peristettu avoin Facebook-ryhmä. Osallistu keskusteluun!

Katso verkossa lanseeraustilaisuus!

Seuraa tiistaina 23.5.2017 klo 17.30 alkaen Kouvolan tulevaisuuden palvelumallikokeilun käynnistämistä suorana lähetyksenä. Palvelumalli 2030 kannustaa asukkaita osallistumaan alueensa palveluiden ja toiminnan kehittämiseen. Esitettäviä asioita voi kommentoida puhelimella uuden HalooKouvola sovelluksen kautta. Linkki tilaisuuden suoratoistoon, voit katsoa videon myös jälkikäteen!

Tilaisuudessa tuodaan esille asukkaiden uusia tapoja osallistua alueelliseen kehittämiseen sekä esitellään kaupungin uusi osallistumissovellus HalooKouvola. Aluekehittämisestä ja asukastoiminnasta tulevat puhumaan vuoden 2016 helsinkiläiseksi valittu, yhteisöllisen kaupunkikulttuurin kehittäjä, Siivouspäivän, Kallio Block Party -liikkeen ja saunapäivän ideoija Jaakko Blomberg sekä tutkija Julia Jousilahti valtiovarainministeriön digikuntakokeilusta. Tilaisuuden avaa strategia- ja kehittämisjohtaja Jyrki Harjula.

Kokeilun tavoitteena on tehdä Kouvolasta kaupunki, jossa asukkaat yhdessä rakentavat hyvää arkea ja hyvinvointia lähipiirissä, omassa kaupunginosassa ja koko kaupungissa. Kouvolan tulevaisuuden palvelumalli tarjoaa kaupunkilaisille mahdollisuuden kehittää omaa asuinaluettaan ja vaikuttaa elinympäristönsä asioihin. Mitä enemmän saa vaikuttaa, sitä enemmän kaupunkia arvostaa; se näkyy sekä kuuluu puheissa ja toimissa.

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme