+
-+ Tulosta

Kouvolaan muuttaa vuosittain noin 1800 taloutta. Jotkut muuttavat opiskelun tai työn perässä ilman aiempia siteitä Kouvolaan, osa on juuriaan kaipaavia paluumuuttajia. Joillekin muutto on vain välietappi elämässä, mutta paljon on myös niitä, jotka löytävät Kouvolasta kodin ja jäävät tänne.

Täältä voit lukea muuttajien tarinoita viime vuosilta.

Rakkaus toi Sannan Torniosta Kouvolaan

Sanna Barck muutti Kouvolaan, tarkemmin sanottuna Ummeljoelle, syyskuussa 2014. Suurin syy muuttoon oli Ummeljoella tilaa pitävä avopuoliso.

Sannan ensivaikutelma Kouvolasta oli hyvä ja mielikuvat ovat kääntyneet muutaman kuukauden kokemusten myötä yhä paremmiksi. Täällä luonto on lähellä ja matkat lyhyet melkeinpä minne vain. Palveluista erityisesti hammashuolto ja sen nopeus yllätti positiivisesti entiseen asuinkuntaan verrattuna.

Musiikin harrastajana ja jääkiekkofanina Sanna pitää myös harrastusmahdollisuuksia varsin hyvinä. Hän on myös löytänyt työpaikan Kouvolasta. Sannan mielestä tekevälle löytyy töitä joka puolelta Suomea, kun vain pitää silmät ja mielen avoimena. Lähitulevaisuudelta hän odottaa erityisesti kesäistä Kouvolaa, johon ehti jo viime kesänä hieman tutustua.

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme