+
-+ Tulosta

Muuttajan paketti

Kaupunki tarjoaa uusille asukkaille Muuttajan paketin, jonka voi noutaa Kouvola-postikorttia vastaan omasta lähikirjastosta. Kortti postitetaan talouksiin noin kuukauden kuluttua muutosta.

Kouvolan kaupunki on jakanut muuttajan paketteja vuodesta 2013 alkaen ja palvelua jatketaan edelleen. Paketin voi noutaa kotiin postitettavaa Tervetuloa Kouvolaan -postikorttia vastaan Jaalan, Korian, Kuusankosken, Myllykosken, Valkealan ja Haanojan kirjastosta sekä pääkirjastosta. Postikortti osoitetaan talouden vanhimmalle ja postitetaan noin kuukauden kuluttua muutosta. Kannattaa siis seurata postiaan, ottaa kortti talteen ja viedä se kirjastoon. Korttia vastaan saa kattavan infopaketin ja myös pienen lahjan.

Esitteitä ja etuja samassa paketissa

Paketti sisältää mm.Oma Koti Kouvola -esitteen, jossa kerrotaan laajasti kaupungin palveluista, asumisesta, koulutuksesta, terveydenhuollosta ja harrastusmahdollisuuksista. Mukana on myös etukortti, jonka kupongeilla uudet asukkaat voivat osallistua paikallisiin urheilu- ja kulttuuritapahtumiin. Etuja tarjoavat Kymi Sinfonietta, Kouvolan Teatteri, Poikilo-museot, kaupungin uimahallit, KooKoo, Kouvot ja KPL sekä Kouvolan ravirata. Myös Kouvolan seurakunta on ollut mukana yhteistyössä.

Muuttajan paketin sisältöä vaihdellaan kausittain. Sen kokoamisesta vastaa Kouvolan kaupungin viestintä.

Vuoden 2016 aikana paketin nouti n. 28 % muuttajatalouksista. Kouvolaan muutti keskimäärin 172 taloutta kuukaudessa eli koko vuonna 2069 taloutta.

Muuttajan paketin hakeneet osallistuvat vuosittain arvontaan, jossa palkintona on tablettitietokone.

Muuttajan paketin voi noutaa seuraavista kirjastoista:
Haanojan kirjasto
Kouvolan pääkirjasto
Jaalan kirjasto
Korian kirjasto
Myllykosken kirjasto
Kuusankosken kirjasto
Valkealan kirjasto

Kysyttävää tai palautetta Muuttajan paketista?
Ota yhteyttä: viestinta@kouvola.fi

Kouvolan kaupungin Viestintä
Torikatu 10 (PL 85)
45100 Kouvola

viestinta@kouvola.fi
ks. tarkemmat yhteystiedot

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme