+
-+ Tulosta

Yksityistieavustushakemus ja tarvittavat liitetiedot

Yksityistieavustushakemus tarvittavine liitteineen on oltava perillä torstaina 29.3.2018 klo 15.00 mennessä maaseutupalveluilla. Lähettäminen tapahtuu lähettäjän vastuulla. Avustuslomakkeita saatavissa tämän sivun ao. linkeistä, yhteispalvelupisteestä Kouvolasta sekä maaseutupalveluilta Vartiotie 4, Kouvola.

Yksityistieavustushakemuksen tarvittavine liitteineen voi palauttaa postitse osoitteella: Kouvolan kaupunki, Maaseutupalvelut/yksityistiet, Vartiotie 4, 45100 Kouvola tai sähköpostitse ritva.jarvinen(at)kouvola.fi tai tuomalla kaupungintalon kirjaamoon tai yhteispalvelupisteeseen osoitteeseen Torikatu 10, Kouvolaan tai Vartiotie 4, Kouvola 2. kerros.

Kunnossapitoavustushakemuksen liitteeksi:
- tiekunnan viimeisen vuosikokouksen pöytäkirjajäljennös (ei neljää vuotta vanhempi)
- kooste edellisen vuoden kirjanpidosta tai kopiot tuloslaskelmasta ja taseesta puheenjohtajan tai toimitsijahenkilön allekirjoituksella varustettuna
Perusparannushakemuksen liitteeksi:
- suunnitelma eli selostus tehtävästä perusparannushankkeesta (mitä, miten ja missä tehdään)
- kustannusarvio (jos tehdään vastikkeetonta työtä, niin vastikkeettoman työn osuus tulee näkyä kustannusarviossa (enintään 20 %)
- karttaote, josta ilmenee hankkeen sijainti ja tehtävät parannustyöt
-

tiekunnan kokouksen pöytäkirjajäljennös perusparannushankkeen päätöksestä

Yksityistieavustusten jakoperusteet 2018 [pdf, 224 KB] Yksityistien perusparannushankeohje [pdf, 205 KB] Yksityistieavustusten jakoperusteet 2018 pöytäkirjanote [pdf, 63 KB]

Yksityistieavustuksen hakulomakkeet

Yksityistieavustushakemus pdf-muoto [pdf, 37 KB] Yksityistieavustushakemus täytettävä pdf [pdf, 198 KB] Liite yksityistieavustushakemukseen, selvitys edellisvuoden tuloista ja menoista [pdf, 63 KB] Liite yksityistieavustushakemukseen pdf täytettävä, selvitys edellisvuoden tuloista ja menoista [pdf, 204 KB] Yksityistieavustus, perusparannushanke, kustannusarviomalli pdf-muoto [pdf, 34 KB] Yksityistieavustus, perusparannushanke, kustannusarviomalli, pdf täytettävä [pdf, 73 KB] Vastikkeettoman työn selvitys, perusparannushanke [pdf, 31 KB] Vastikkeettoman työn selvitys, perusparannushanke, pdf täytettävä [pdf, 67 KB]

Tallenna omalle koneellesi ja täytä pdf-lomake. Lähetä tarvittavien skannattujen liitteiden kanssa (liite yksityistieavustushakemukseen tai tuloslaskelma ja tase sekä viimeisin pöytäkirjakopio) sähköpostilla ritva.jarvinen(at)kouvola.fi. Joillakin selaimilla (esim. Firefox) täytettävä pdf-lomake ei toimi suoraan selainikkunassa, vaan se on ensin ladattava selaimen Lataa (Download) -painikkeella ja avattava Acrobat Reader -ohjelmalla. Firefox-selain ilmoittaa, että "tässä pdf-dokumenteissa on lomakekenttiä. Lomakekenttien täyttämistä ei tueta. Avaa toisella ohjelmalla." Kun tuota painetaan, avautuu tiedosto Acrobat Readerissa täytettäväksi. Google Chromella täytettäessä selaintilassa "liite yksityistieavustushakemukseen" - lomaketta, niin ohjelma ei huomioi desimaalipilkkuja eli 1,1 € > 101 €. Lataa lomake (oikea ylänurkka) tallentamalla omalle koneelle ja täytä sitten, niin desimaalipilkut huomioituu.

Tietoturvasyistä hakemukset ovat vain pdf-muodossa. Jos haluatte word-muodossa hakulomakkeen excel-liitteineen, niin laittakaa pyyntö sähköpostitse ritva.jarvinen[at)kouvola.fi, niin laitan ne teille. Sähköpostiosoitteessa (at) korvataan @-merkillä. Lomakkeet ovat samat kuin aiemminkin. Tarvittavat liitetiedostot mm. tuloslaskelmasta ja taseesta kopiot edellisvuodelta tai kooste tuloista ja menoista sekä viimeisimmän vuosikokouksen pöytäkirjasta kopiot ym. voitte lähettää sähköpostilla ritva.jarvinen(at)kouvola.fi.

Yksityistieavustushakemus nyt sähköisenä eKouvola-sähköiset palvelut.fi

Yksityistieavustushakemus löytyy Asuminen ja ympäristö osion alta, mutta vaatii sisäänkirjautumisen palveluun.

Ohje palvelun toiminnasta [pdf, 1 MB]Liitteen lisäämisessä Internet Explorer versiolla 11 saattaa ilmetä ongelmia. Käytä tällöin Google Chromea tai Mozilla Firefoxia. Kokeile selaimen päivittämistä, jos lähettämiskohtaa tai liitteen lisäyskohtia ei näy.

Klikkaa itsesi palveluun

ELY-keskus
Liikenteen asiakaspalvelu, neuvonta yksityisteiden valtionavustusasioissa:
puh. 0295 020 603 (pvm/mpm)
liikenteen.asiakaspalvelu(at)ely-keskus.fi

Yhteystiedot

Markku Talvisto
Yksityistiekoordinaattori
020 615 8683
markku.talvistokouvola.fi
Ritva Järvinen
Tekninen assistentti
020 615 4521
ritva.jarvinenkouvola.fi
Maaseutupalvelut
maaseutupalvelutkouvola.fi
Vartiotie 4
45100
Kouvola
Aukioloajat: ma–pe 9–15

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme