+
-+ Tulosta

Yksityistieavustushakemus ja tarvittavat liitetiedot

Yksityistieavustushakemus tarvittavine liitteineen on oltava perillä torstaina 29.3.2018 klo 15.00 mennessä maaseutupalveluilla. Lähettäminen tapahtuu lähettäjän vastuulla. Avustuslomakkeita saatavissa tämän sivun ao. linkeistä, yhteispalvelupisteestä Kouvolasta sekä maaseutupalveluilta Vartiotie 4, Kouvola.

Yksityistieavustushakemuksen tarvittavine liitteineen voi palauttaa postitse osoitteella: Kouvolan kaupunki, Maaseutupalvelut/yksityistiet, Vartiotie 4, 45100 Kouvola tai sähköpostitse ritva.jarvinen(at)kouvola.fi tai tuomalla kaupungintalon kirjaamoon tai yhteispalvelupisteeseen osoitteeseen Torikatu 10, Kouvolaan tai Vartiotie 4, Kouvola 2. kerros.

Kunnossapitoavustushakemuksen liitteeksi:
- tiekunnan viimeisen vuosikokouksen pöytäkirjajäljennös (ei neljää vuotta vanhempi)
- kooste edellisen vuoden kirjanpidosta tai kopiot tuloslaskelmasta ja taseesta puheenjohtajan tai toimitsijahenkilön allekirjoituksella varustettuna
Perusparannushakemuksen liitteeksi:
- suunnitelma eli selostus tehtävästä perusparannushankkeesta (mitä, miten ja missä tehdään)
- kustannusarvio (jos tehdään vastikkeetonta työtä, niin vastikkeettoman työn osuus tulee näkyä kustannusarviossa (enintään 20 %)
- karttaote, josta ilmenee hankkeen sijainti ja tehtävät parannustyöt
-

tiekunnan kokouksen pöytäkirjajäljennös perusparannushankkeen päätöksestä

Yksityistieavustusten jakoperusteet 2018 [pdf, 224 KB] Yksityistien perusparannushankeohje [pdf, 205 KB]

Yksityistieavustuksen hakulomakkeet

Yksityistieavustushakemus pdf-muoto [pdf, 37 KB] Yksityistieavustushakemus täytettävä ja lähetettävä pdf [pdf, 206 KB] Liite yksityistieavustushakemukseen, selvitys edellisvuoden tuloista ja menoista [pdf, 63 KB] Liite yksityistieavustushakemukseen pdf täytettävä ja lähetettävä, selvitys edellisvuoden tuloista ja menoista [pdf, 221 KB] Yksityistieavustus, perusparannushanke, kustannusarviomalli pdf-muoto [pdf, 34 KB] Yksityistieavustus, perusparannushanke, kustannusarviomalli, pdf täytettävä ja lähetettävä [pdf, 161 KB] Vastikkeettoman työn selvitys, perusparannushanke [pdf, 31 KB] Vastikkeettoman työn selvitys, perusparannushanke, pdf täytettävä ja lähetettävä [pdf, 98 KB]

Tietoturvasyistä hakemukset vain pdf-muodossa. Jos haluatte word- ja excel-muodossa hakulomakkeen liitteineen, niin laittakaa pyyntö sähköpostitse ritva.jarvinen[at)kouvola.fi, niin laitan ne teille. Lomakkeet ovat samat kuin aiemminkin. Tarvittavat liitetiedostot mm. tuloslaskelmasta ja taseesta kopiot edellisvuodelta tai kooste tulosta ja menoista liitetiedostona, viimeisimmän vuosikokouksen pöytäkirjan kopiot ym. voitte lähettää sähköpostitse ritva.jarvinen(at)kouvola.fi.

Yksityistieavustushakemus nyt sähköisenä eKouvola-sähköiset palvelut.fi

Klikkaa itsesi palveluun

Yksityistieavustushakemus löytyy Asuminen ja ympäristö osion alta, mutta vaatii sisäänkirjautumisen palveluun.

Ohje palvelun toiminnasta [pdf, 1 MB]Liitteen lisäämisessä Internet Explorer versiolla 11 saattaa ilmetä ongelmia. Käytä tällöin Google Chromea tai Mozilla Firefoxia. Kokeile selaimen päivittämistä, jos lähettämiskohtaa tai liitteen lisäyskohtia ei näy.

Yhteystiedot

Markku Talvisto
Yksityistiekoordinaattori
020 615 8683
markku.talvistokouvola.fi
Ritva Järvinen
Tekninen assistentti
020 615 4521
ritva.jarvinenkouvola.fi
Maaseutupalvelut
maaseutupalvelutkouvola.fi
Vartiotie 4
45100
Kouvola
Aukioloajat: ma–pe 9–15