+
-+ Tulosta

Ajankohtaista tiekunnille

Ajankohtaista tiekunnille

Yksityistieavustusten haku on ajankohtaista

Maaseutulautakunta on vahvistanut 14.2.2018 § 13 vuodelle 2018 yksityistieavustusten jakoperusteet sekä perusparannushankeohjeen. Hakuaika päättyy torstaina 29.3.2018 klo 15.00, jolloin hakemus tulee olla jätettynä Kouvolan kaupungin maaseutupalveluille. Avustushakemuksen myöhässä jättäneitä yksityisteitä ei avusteta. Vuonna 2018 yksityistieavustusten määräraha on 800 000 €.

Yksityistieavustusten jakoperusteet 2018 [pdf, 224 KB] Yksityistien perusparannushankeohje [pdf, 205 KB] Yksityistieavustusten jakoperusteet 2018 pöytäkirjanote [pdf, 63 KB]

Taitoa Oy:n tiedote kaupungille osoitetuista laskuista

Paperiset ostolaskut, joissa on virheellinen laskutusosoite, lähetetään myös jatkossa skannauskeskuksen välittämänä Taitoan asiakaspalveluun käsiteltäväksi. Taitoan asiakaspalvelu palauttaa virheellisiin laskutusosoitteisiin lähetetyt laskut takaisin toimittajille ja pyytää toimittajia lähettämään uudet laskut korjatulla paperilaskuosoitteella tai verkkolaskuosoitteella. Toimittajia pyydetään samalla huomioimaan myös eräpäivämuutos. Suosittelemme laskujen toimitustavaksi aina ensisijaisesti verkkolaskua. Mikäli laskua yritetään laskutusvaiheessa lähettää päättyneeseen verkkolaskuosoitteeseen, saa lähettäjä automaattisen virheilmoituksen, eikä lasku välity eteenpäin.

Taitoa Oy:n tiedote 01022018.pdf [pdf, 390 KB]

Yksikkömaksut kaupungille

Kun tiekunta laskuttaa yksikkömaksuja kaupungilta, niin laskussa tulee olla tiekunnan sekä yhteyshenkilön yhteystiedot. Paljon tulee laskuja, joissa on pelkkä tilisiirtolomake ja laskuttajan nimen paikalla pelkkä tiekunnan nimi.