+
-+ Tulosta

Ympäristökorvauksen koulutuspäivävaatimus

Ympäristökorvauksen sitoumusehtojen mukainen koulutus on suoritettava joko verkkotenttinä Vipu-palvelussa TAI osallistumalla yhden päivän koulutukseen. Vuonna 2015 sitoutuneiden viljelijöiden tuli suorittaa koulutus 30.4.2017 mennessä. Uusien viljelijöiden tulee täyttää koulutuspäivävaatimus 30.4.2018 mennessä.

Verkkotentti

Verkkotenttiin pääsee Vipu-palvelun etusivulta Ajankohtaiset asiat -kohdasta. Tentin voi suorittaa ympäristökorvaukseen sitoutunut viljelijä tai tilanhoidosta vastaava henkilö.
Tentin yrityskertoja ei ole rajattu. Tentin läpäisee vastaamalla oikein 15 kysymykseen. Saatu pistemäärä selviää tentin lopussa yhteenvetosivulta.

Koulutuspäivä

Niille viljelijöille, jotka eivät suorita koulutuspäivää verkkotenttinä, järjestää Kouvolan maaseutupalvelut ympäristökorvauksen koulutuspäivävaatimuksen mukaisen koulutuksen vuosittain ennen määräajan umpeutumista yksin tai yhteistyössä lähialueen muiden YTA-alueiden kanssa.

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme