+
-+ Tulosta

Eläinten säädösten mukainen merkitseminen ja rekisteröinti ovat ehtona maataloustukien maksamiselle. Rekisteröimisvelvollisuus on myös niillä eläintenpitäjillä, jotka eivät hae tukia.

Eläinrekisteri-ilmoitukset

Kaikkien lampaiden, vuohien, siipikarjan, sikojen tai nautojen pitäjien (yksikin eläin) tulee olla rekisteröityneitä ko. eläinlajin pitäjäksi eläinrekisteriin ja myös turkis-, kameli- ja hirvieläinten sekä mehiläisten ja kimalaisten pitäjien on rekisteröidyttävä.

  • Eläintenpidon aloittaminen, keskeytys, jatkaminen ja lopettaminen ilmoitetaan maaseutuelinkeinoviranomaiselle.
  • Myös eläinten pitopaikan tulee olla rekisteröity ( pitopaikkatunnus ) ja muutosilmoitus tulee tehdä kun pitopaikkaan lisätään tai sieltä poistetaan eläinlaji.
  • Eläinrekisteri-ilmoitukset tehdään maaseutuelinkeinoviranomaiselle eläinlajikohtaisella rekisteröitymislomakkeella ja pitopaikkailmoitukset "Eläinten pitopaikat, rekisteröinti-/muutosilmoitus" -lomakkeella (ks. linkki Eviran lomakkeet).

Ilmoitukset toimitetaan joko postitse osoitteella Kouvolan maaseutupalvelut, Vartiotie 4, 45100 Kouvola tai sähköpostitse maaseutupalvelut (at) kouvola.fi.

Muutosilmoitukset palkkiojärjestelmiin

Kun eläintenpito on lopetettu, on maaseutuelinkeinoviranomaiselle toimitettava peruutusilmoitus eläinpalkkiojärjestelmiin (Lnro 184).

Muistilista kesäkanojen pitäjille.


Yhteystiedot

Minna Anttila
Maaseutupalvelujen päällikkö
020 615 7826
minna.anttilakouvola.fi
Aila Heikkinen
Toimistosihteeri
020 615 4504
aila.heikkinenkouvola.fi

Mervi Suomalainen
Toimistosihteeri
0206154720
mervi.suomalainenkouvola.fi
Maaseutupalvelut
maaseutupalvelutkouvola.fi
Vartiotie 4
45100
Kouvola

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme