+
-+ Tulosta

Vuosiloma

Vuosilomaoikeus on 26 päivää kalenterivuodessa, johon saa sisältyä enintään kolme pyhäpäivää.

Lomake-sivulta on tulostettavissa hakemuslomake vuosiloman siirtämiseksi.

Sijaisapu

Sijaisapulomitusta myönnetään siihen oikeuttavan syyn ja todellisen tarpeen mukaan. Sijaisapuhakemus tehdään kirjallisesti sähköpostilla lomituksen vastuuhenkilölle tai yrittäjien lomitusnetin kautta. Sijaisapusyystä tulee toimittaa liite hakemukseen välittömästi.

Sijaisapusyitä ovat mm. sairaus tai tapaturma, äitiysloma, isyysloma, alle 3-vuotiaan lapsen hoitovapaa, alle 10-vuotiaan lapsen äkillinen sairaus, kuntoutus, työkykyä ylläpitävä toiminta, varusmies- ja siviilipalvelus sekä kertausharjoitus tai täydennyspalveluksen suorittaminen tai lähiomaisen hautajaiset. Sijaisavun hakemuslomake löytyy Melan sivuilta.

Sijaisavun maksu

Sijaisavusta peritään Myel - työtuloon perustuva maksu lomitustunnilta. Vuoden 2018 ajaksi hallitus on säätänyt 4,59 % alennuksen. Sijaisapusyystä riippuen maksu voi olla alennettu tai korotettu. Henkilökohtaiset sijaisapumaksusi löydät kirjautumalla pankkitunnuksillasi osoitteessa mela.fi/asiointipalvelut (Asiointipalvelut > Katso tietojasi > Vakuutusmaksut > Sijaisapumaksu).

Yhteystiedot

Lomitushallinto

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme