+
-+ Tulosta

Ruokapalvelut tarjoaa asiakkailleen ravitsemuksellisesti laadukkaita ja monipuolisia ateriapalveluja asiakkaiden hyvinvoinnin edistämiseksi. Eri puolilla kaupunkia sijaitsevissa toimipaikoissa ruokailee päivittäin 22 000 asiakasta mm. kouluissa, päiväkodeissa ja palvelukeskuksissa. Ruokapalvelujen henkilöstö tuntee kaikenikäisten ravitsemussuositukset.

Palveluksessamme on 160 kokenutta ammattilaista 70 keittiössä. Toimintamme kilpailukyky perustuu henkilöstön osaamiseen ja palvelualttiuteen sekä asiakaslähtöisesti hiottuihin palvelumalleihin ja verkostoihin.

Ruoan laatu on yksi tärkeimmistä toimintaamme ohjaavista tekijöistä. Laadukkaan ruoan takaa elintarvikkeiden korkea kotimaisuusaste sekä tehokkaat ja nykyaikaiset tuotantovälineet.

Sydänmerkki käytössä koulujen ja päiväkotien aterioissa

Ruokapalvelut on ottanut Sydänmerkin käyttöön koulujen ja päiväkotien ruokalistoilla.
Saadakseen Sydänmerkin ruokapalvelujen tulee tarjota laadukkaita ja ravitsemussuositusten mukaisia aterioita ja elintarvikkeita.

Sydänmerkin käyttöönotolla Kouvolan kaupungin ruokapalvelut haluaa tehdä asiakkailleen näkyväksi pitkäjänteisen työnsä terveellisten aterioiden, laadukkaiden raaka-aineiden käytön ja ravitsemussuositusten mukaisen reseptiikan kehittämisessä.

Sydänmerkki-ateria on maukas ja monipuolinen kokonaisuus, johon kuuluu:
  • pääruoka
  • pääruoan kanssa tarjottava peruna, riisi- tai pastalisäke
  • leipää levitteineen
  • ruokajuoma
  • salaatti tai muu kasvislisäke sekä öljypohjainen salaatinkastike

Aterian osissa rasvan määrä ja laatu sekä suolan määrä ovat kohdallaan, ravitsemussuositusten mukaisesti.

Lisää tietoa Sydänmerkki-ateriasta www.sydanmerkki.fi

Ruokapalvelujen esite.

Hyvää ja terveellistä ammattitaidolla!

Yhteystiedot:

vs. ruokapalvelupäällikkö
Leena Multala
Puh. 020 615 7174

Hallinnon yhteystiedot

Tuotantokeittiöiden yhteystiedot

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme