+
-+ Tulosta

Riskinuoret-työryhmän taustalla on väestötason tapaturmien seuranta, jonka avulla ollaan tunnistettu syrjäytymisvaarassa olevien nuorten riskiryhmät Kouvolassa:

itseänsä vahingoittavat tai itsemurhaa yrittäneet, pahoinpitelyn uhrina olevat ja päihtyneenä tapaturmiin joutuvat nuoret. Kouvolassa on perustettu näihin riskinuoriin keskittyvä työryhmä, jonka toimenpiteet kohdistuvat olemassa olevien palveluiden kehittämiseen ja tunnetuksi tekemiseen nuorille.

Työryhmän kokoukset

Yhteystiedot

Suunnittelija
Miia Pauna
puh. 020 615 6717
etunimi.sukunimi(at)kouvola.fi

Lisää yhteystietoja


Pekka Myrskylän artikkeli nuorten syrjäytymisestä [pdf, 440 KB] Nuorten osallisuus [pdf, 2 MB] Nuoret pudokkaat -esite [pdf, 358 KB]

START-keskus on Kouvolan kaupungin tapaturmien ja väkivallan ehkäisyhanke, joka tuottaa tapaturmista tietoa tapaturmien ehkäisyä varten.

START-keskus on osa Etelä-Suomen alueella toimivaa ESTER-hanketta (Etelä-Suomen terveys- ja hyvinvointierojen kaventamisen hanke).

START-keskuksen toiminta tukee Kouvolan kaupungin Safe Community/Turvallinen kunta -työtä.

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme