+
-+ Tulosta

Palvelut yhden oven takaa

Hankkeessa mukana olevat kunnat lupautuvat tarjoamaan apua tulevaisuudessa mielenterveys- ja päihdepalveluiden turvaverkoista kolmen päivän kuluessa yhden oven takaa.

Tulevaisuudessa palvelut järjestellään uudelleen siten, että niistä syntyy asiakkaalle ehyt palvelukokonaisuus ja asiakas pääsee palvelujen piiriin päivystyksestä ilman turhia lähetteitä. Hankkeen aikana vahvistetaan tuetun asumisen tiimiä tukemaan päivystyksestä tulevien mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden arkipäivän elämää.

Osallisena elämässä

Kouvolan osahankkeen sisällön lupaukset tarkoittavat

  • Hankkeen suunnittelutyössä käytetään kokemusasiantuntijuutta eli henkilöitä, jolla on kokemus mielenterveys- ja päihdeasiakkuudesta tai läheisenä. Palveluverkostoa tiivistetään tulevaisuudessa, jotta asiakas saisi yhteyden tarpeeseensa kolmen päivän sisällä päivystyskäynnistä.
  • Kynnyksettömyys - Mielenterveys- ja päihdeasiakas tulevaisuudessa pääsee palvelujärjestelmässä joustavasti ilman lähetteitä palvelusta toiseen.
  • Palvelut asiakkaan / potilaan tarpeisiin - Hankkeessa koulutetaan perusturvan henkilöstöä huomioimaan asiakkaiden tarpeet ja palvelut yksilötasolla


Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme