+
-+ Tulosta

Pappilankuja (kaava nro 21/027), asemakaavan muutoksen vireilletulo ja osallistumis- ja arviointisuunnitelmien nähtävilläolo, valmisteluvaiheen kuuleminen

Asemakaavamuutoksen tarkoituksena on tutkia alueen käyttötarkoituksien muutosmahdollisuuksia rivitalorakentamiselle sopiviksi.

Kaavahankkeen osallistumis- ja arviointisuunnitelma on nähtävillä 30.1.-3.3.2019 tutustumista ja mielipiteiden esittämistä varten Kouvolan kaupungin Tekniikka- ja ympäristötalossa (Valtakatu 33, 2. kerros, Kuusankoski) sekä hankkeen omalla verkkosivulla: www.kouvola.fi/pappilankuja.

Mielipiteet voi esittää nähtävilläoloaikana suunnittelijalle tai osoitteeseen Kouvolan kaupunki, Kaupunkisuunnittelu, PL 32, 45701 Kuusankoski.

Lisätietoja: kaavoitusarkkitehti Kaisa Niilo-Rämä, kaisa.niilo-rama@kouvola.fi, puh. 020 615 7404

Keskustelutilaisuus alueen suunnitelmista

Pallokentän, Pappilankujan ja Kuusaan sillan asemakaavamuutosten sekä Kuusankosken Rantapuiston yleisen alueen suunnitelmien esittelytilaisuus järjestetään torstaina 21.2. klo 17-19 Tekniikka- ja ympäristötalon juhlasalissa, osoitteessa Valtakatu 33. Tervetuloa!

Kouvolassa 30.1.2019 Kaupunkisuunnittelu

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme