+
-+ Tulosta

Kaakkois-Suomen ely-keskuksen päätös Kouvolan Seudun Autourheilijat ry:n SM O.K Auto -rallin meluilmoituksesta

KUULUTUS

Kouvolan Seudun Autourheilijat ry on tehnyt ympäristönsuojelulain (527/2014) 118 §:n mukaisen meluilmoituksen, joka koskee Kouvolan kaupungin ja Iitin, Luumäen sekä Savitaipaleen kuntien alueilla 15. - 16.2.2019 järjestettävää autokilpailua.

Kaakkois-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on käsitellyt ilmoituksen ja tehnyt sen johdosta ympäristönsuojelulain 122 §:nmukaisen päätöksen.

Päätöksestä kuulutetaan Kouvolan kaupungin sekä Iitin, Luumäen ja Savitaipaleen kuntien ilmoitustauluilla 11.3.2019 asti. Tänä aikana päätös on nähtävillä:
- Kouvolan kaupunginkanslian kirjaamossa, Torikatu 10, Kouvola,
- Iitin kunnantalolla, yhteispalvelupiste, Rautatienkatu 20, Kausala,
- Luumäen kunnantalossa, Linnalantie 33, Luumäki,
- Savitaipaleen kunnantalossa, Kirkkotie 6, Savitaipale.

Päätös ja reittikartta [pdf, 399 KB]

Päätöksestä on valitusoikeus ilmoituksen tekijällä sekä niillä, joiden oikeutta tai etua asia saattaa koskea, Kouvolan kaupungin
kaupunginhallituksella sekä Iitin, Luumäen ja Savitaipaleen kuntien kunnanhallituksilla, sekä viranomaisilla, joiden tehtävänä on valvoa asiassa yleistä etua.

Lappeenrannassa 7.2.2019

KAAKKOIS-SUOMEN ELINKEINO-, LIIKENNE- JA YMPÄRISTÖKESKUS
KASELY/53/2019

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme