+
-+ Tulosta

Vekaranjärvi–Pesäntäjärvi rantaosayleiskaavan vireilletulo ja osallistumis- ja arviointisuunnitelman nähtävilläolo

Kaavan tavoitteena on laatia suoraan rakentamista ohjaava rantayleiskaava Vekarajärven ja Pesäntäjärven kaavoittamattomalle alueelle. Suunnittelualue koskee sitä Valkealan kunnanvaltuuston hyväksymää Valkealan pohjoisosien rantayleiskaavan osaa, joka kumoutui hallinto-oikeuden päätöksellä vuonna 2009.

Kaavahanketta koskeva osallistumis- ja arviointisuunnitelma on nähtävillä tutustumista varten 6.2. - 15.3.2019 Kouvolan kaupungin Tekniikka- ja ympäristötalossa (Valtakatu 33, Kuusankoski, 2. krs) sekä kaavan verkkosivulla www.kouvola.fi/vekararoyk.

Mahdolliset mielipiteet osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta voi esittää 15.3.2019 mennessä osoitteeseen Kouvolan kaupunki, Kaupunkisuunnittelu, PL 32, 45701 Kuusankoski tai sähköpostitse: asuminenjaymparisto@kouvola.fi. Kirjekuoreen tai sähköpostiin otsikko: Vekaranjärven royk.

Lisätietoja: yleiskaavapäällikkö Marko Luukkonen, p. 020 615 7169, marko.luukkonen@kouvola.fi

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme