+
-+ Tulosta

eKouvola - Sähköinen asiointi

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen sähköinen asiointi Hyvis.fi ja sähköinen asiakaspalaute sotepalaute.fi ovat pois käytöstä 21.12.–7.1. sivustojen päivitysten vuoksi. Käyttökatkon aikana ajanvaraus toimii normaalisti puhelimitse. Lue lisää käyttökatkosta

eKouvola

eKouvola-banneri

eKouvola -palvelu kokoaa Kouvolan kaupungin sähköiset palvelut. Valikoima täydentyy jatkuvasti, nyt eKouvolasta löytyvät muun muassa verenohennushoito, latujen seuranta, liikuntapaikkojen varaus, päivähoitohakemus ja esiopetukseen ilmoittautuminen.

Palautepalvelu

Palautepalvelussa voi antaa joko palautetta koskien kaupungin palveluita tai yleistä palautetta. Kirjautumalla järjestelmään ennen palautteen antamista, voi seurata oman palautteen käsittelyä.

Kuntalaisaloite

kuntalaisaloitebanneri

Tee kuntalaisaloite verkossa!
Kaupungille suunnatut aloitteet tehdään Kuntalaisaloite.fi -verkkopalvelussa. Aloitteita ovat esim. katujen hidasteet ja parantamiset, nopeusrajoitukset, katuvalaistuksen lisärakentaminen, palvelujen aukioloaikatoiveet yms.
Palvelussa voi myös kannattaa ja seurata muiden tekemiä aloitteita.
Samalta palvelusivustolta löytyvät myös Kansalaisaloite.fi ja Otakantaa.fi -palvelut. Oikeusministeriö on koonnut vaikuttamisen verkkopalvelut samalle sivustolle: http://demokratia.fi/

Otakantaa

otakantaa.fi

Otakantaa-palvelussa voi vaikuttaa yhteisiin päätöksiin jo valmisteluvaiheessa. Palvelussa voi osallistua jo tarjolla oleviin keskusteluihin ja valmisteluihin tai käynnistää oman aiheen. Otakantaa.fi on kaikille avoin, moniääninen kansalaisten, hallinnon ja päätöksentekijöiden kohtauspaikka.

Kansalaisneuvonta

Kansalaisneuvonta.fi ohjaa oikeaan palveluun, auttaa sähköisessä asioinnissa ja vastaa yleisluontoisiin kysymyksiin julkisista palveluista. Kansalaisneuvontaan voi mm. soittaa puh. 0295 000 (ma-pe 8-21, la 9-15) tai esittää kysymyksiä mm. chatissa tai sähköisellä lomakkeella. Palvelu on suljettu sunnuntaisin ja arkipyhinä.

Hyvis

hyvis.fi

Hyvis.fi-nettiportaalista löytyy luotettavaa,
asiantuntijoiden tarkastamaa tietoa hyvinvoinnista ja terveydestä. Sivut on suunnattu erityisesti Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Itä-Savon ja Kymenlaakson asukkaille.

Hyvinvointiapu

hyvinvointiapu

Hyvinvointiapu.fi -sivustolle on koottu hyvinvointipalveluja tarjoavia yrityksiä Kouvolassa. Sivustolta löytyvät myös kaupungin hyväksymät palveluntarjoajat esim. palveluseteleille.

Kansalaisaloite

kansalaisaloite.fi

Kansalaisaloitteella voi vaikuttaa lainsäädäntöön

Äänioikeutettu Suomen kansalainen voi tehdä kansalaisaloitteen. Kansalaisaloitteella ehdotetaan uutta lakia, muutosta olemassa olevaan lakiin tai olemassaolevan kumoamista. Kansalaisaloite etenee eduskunnan käsiteltäväksi, jos se on kerännyt vähintään 50 000 kannatusilmoitusta kuuden kuukauden kuluessa.

Kouvola-visa

Pelaa Kouvola-visaa!

Pelaa Kouvola-visaa!
Kouvola-visassa kysytään Kouvolaa koskevia kysymyksiä ja kuukausittain rekisteröityneiden pelaajien kesken arvotaan palkintoja.

Yhteystiedot

Kouvolan kaupunki
Tietohallinto
Torikatu 10
45100 Kouvola
puh. 020 61 511 ( vaihde avoinna ma-pe 8-16)
kirjaamo(at)kouvola.fi


Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme