+
-+ Tulosta

Nuorison toiminta-avustus

Toiminta-avustus on nuorisoyhdistysten ja nuorten toimintaryhmien koko vuoden jatkuvaan säännölliseen toimintaan tarkoitettu avustus.

Yhdistys voi olla rekisteröity tai rekisteröimätön. Rekisteröimättömältä yhdistykseltä tai toimintaryhmältä edellytetään, että sen säännöt, hallinto, toiminta ja talous on järjestetty kuten rekisteröidyn yhdistyksen ja että sen nimenkirjoittajat ovat täysi-ikäisiä.

Yhdistyksen tai toimintaryhmän, jolle on myönnetty toiminta-avustusta, tulee osallistua vähintään kerran vuodessa nuorisopalveluiden koolle kutsumaan yhteistyötilaisuuteen. Yhdistyksen tai toimintaryhmän, jolle on myönnetty toiminta-avustusta 2 000 euroa tai enemmän, tulee lisäksi osallistua vuosittain nuorisopalveluiden kanssa käytävään kehityskeskusteluun.

Yhteistyötilaisuuksien ja kehityskeskusteluiden tarkoituksena on kouvolalaisen nuorisotyön kehittäminen, nuorille suunnattujen palveluiden koordinointi sekä yhteistyön kehittäminen.

Avustuksen liitteet

Allekirjoitetun hakemuksen liitteenä on oltava alkuperäisinä tai oikeaksi todistettuina jäljennöksinä (yhtenä kappaleena) yhdistyksen

  • talousarvio ja toimintasuunnitelma sille kaudelle, jolle avustusta haetaan,
  • edellisen vuoden toimintakertomus, tuloslaskelma, tase ja tilintarkastajien lausunto sekä
  • uusien hakijoiden osalta myös yhdistyksen säännöt.

Yhteystiedot

Palveluvastaava
Tuula Soininkallio,
puh. 020 615 7858

Nuoriso-ohjaaja
Niina Soisalo
puh. 020 615 8636

Sähköpostit:
etunimi.sukunimi(at)kouvola.fi

Liitteet

Toiminta-avustushakemus/Tilitys [pdf, 142 KB] Järjestökortistohakemus [pdf, 326 KB]

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme