+
-+ Tulosta

Toiminta-avustuksen haku vuodelle 2018 on päättynyt

  1. Avustus määräytyy järjestön tuottamien lukuarvojen mukaan. Lukuarvot perustuvat lasten, nuorten ja aikuisten liikuntatoiminnan määrään. Liikuntatoiminnan määrä ilmoitetaan erillisellä piste- ja toimintataulukkolomakkeella.

  2. Hakuaika on vuosittain maaliskuun viimeiseen arkipäivään mennessä.

  3. Avustuksen saamiseksi yhdistykset ovat velvollisia toimittamaan lautakunnalle toiminnastaan tiliselvityksen (hakemuksen liitteinä viimeisin hyväksytty toimintakertomus, tilinpäätös ja tilin- tai toiminnantarkastajan lausunto), toimintasuunnitelman ja muut viranomaisen vaatimat selvitykset. Hakemuslomakkeessa pyydetyt tiedot toimitetaan täydellisinä.

    Painokerrointaulukko [pdf, 12 KB]Pistetaulukko joukkueharjoitukset [pdf, 155 KB]Pistetaulukko yksilöharjoitukset [pdf, 141 KB] Pistetaulukko koulutukset [pdf, 234 KB] Toiminta-avustushakemus (täytä, tallenna ja lähetä) [pdf, 894 KB]

Hakemuksen liitteeksi on toimitettava

  • piste- ja toimintataulukot
  • toimintakertomus, tilinpäätös ja tilin- tai toiminnantarkastuskertomus
  • talousarvio ja toimintasuunnitelma

Hakemuksen liitteineen voi jättää kaupungin yhteispalvelutoimistoon, Kaupungintalo, A-ovi, Torikatu 10, postitse osoitteella Kouvolan kaupunki, Kirjaamo, PL 85, 45101 Kouvola, käyntiosoitteeseen Kaupungintalo, Torikatu 10, A-porras, 3. krs tai sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo(at)kouvola.fi.

Yhteystiedot

Yhteisötyökoordinaattori
Leena Järvenmäki
puh. 020 615 4032

Palvelupäällikkö
Anne Eriksson
puh. 020 615 8492

Sähköposti
etunimi.sukunimi(at)kouvola.fi

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme