+
-+ Tulosta

Kouvolan maaseutulautakunta myöntää talousarvioon varatuista määrärahoista harkinnanvaraisia kylätoimintatyön avustuksia sekä kylien kohdeavustuksia.

Kylätoimintatyön avustukset:


Kylien kohdeavustukset:

Kylien kohdeavustusten myöntämisperiaatteet (maaseutulautakunta 12.1.2017) :

1. Hakija
Maaseutukylässä toimiva rekisteröitynyt yhdistys.
2. Kohde
Pienimuotoinen hanke, joka ei voi saada (tai ei saa) rahoitusta toimintaryhmältä, säätiöltä tai muulta kaupungin toimialalta tai julkiselta rahoittajalta. Hankkeen tulee olla kylän asukkaita palveleva ja hankinnan kohteen tulee jäädä kylällä toimivan järjestön omistukseen.
3. Tuen määrä
Avustettavan hankkeen kustannusarvion hyväksyttävä osuus voi olla korkeintaan 1700 euroa, ja siitä voidaan avustaa 60 % (enint. 1.020 €). Omavastuuosuus (vähint. 40 %) voidaan suorittaa talkootyönä. Talkootyön hinnoittelu: henkilötyö 10 €/h, konetyö 20 €/h ja henkilö+konetyö 30 €/h. Avustus hankkeelle maksetaan syntyneistä kustannuksista kuittien perusteella.
4. Muut ehdot
Avustuksen myöntää maaseutulautakunta. Maksatuksen ehdot ovat soveltuvin osin samat kuin kylätoiminta-avustuksissa. Avustuksen käyttöä valvoo maaseutupalvelujen henkilöstö.
5. Hakuaika
Tuki julkistetaan jatkuvasti haettavaksi .

Yhteystiedot

Minna Anttila
Maaseutupalvelujen päällikkö
020 615 7826
minna.anttilakouvola.fi

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme